palcu ion Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 meseria e meserie! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Am asa o senzatie ca omul nu stie ce este ala osd!Mai are cineva impresia asta?? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Am asa o senzatie ca omul nu stie ce este ala osd!Mai are cineva impresia asta?? Da OSD-ul sunt purecii Va salut colegi si buna dimineata,am si eu o rugaminte la dstra. sa ma ajutati si pe mine cu un dump la acest tv NEI cu urmatorul defect si anume ca nu se afiseaza pe ecran pictogramele sau cum so numi ele OSD Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 vezi ca afisarea OSD (on screen display) se face cu IC1302, 74LS241,in toate discutiile pina acum nu a fost nimic productiv. Eu zic sa-l inlocuiesti. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 purici ciudat defect,pana la urma o sa schimb toata placa laterala cu tot ce contine ia,procesor,memorie,matrice,etc. deja sa rezolvat tv-ul,exact cum am specificat aici ca am sa fac,deja familia respectiva se uita la tv. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Discutiile de pina acum nu te-au ajutat cu nimic , ai fost nu prea explicit sa inteleaga colegii despre ce e vorba.Dar ai hotarit sa schimbi tot..ce simplu a fost .... Editat Septembrie 5, 2016 de NOSTALGIC Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Vă rog să nu mai faceți offtopic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum