Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump chassis indiana 200

Postări Recomandate

Va salut colegi si buna dimineata,am si eu o rugaminte la dstra. sa ma ajutati si pe mine cu un dump la acest tv NEI cu urmatorul defect si anume ca nu se afiseaza pe ecran pictogramele sau cum so numi ele adica,volum,cautare,ceea ce face imposibila cautarea programelor tinand cont de faptul ca persoana cu tv-ul are cablu tv,deci ati inteles cum sta problema,procesor:PCA84C640P/030,memorie:85c82,cred ca este 24c02 nu mai imi amintesc bine ca nu am mai reparat asemenea sasiu de ani de zile,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Giorgian tv

8

• dan cod

4

• Florinel TV

3

• Nostalgic

2

Top autori în acest subiect

1.La sasiul asta nu trebuie dump.2.Schimba condul de 100uF din BV.3.Daca nici asa nu ai OSD verifica ca impulsurile de H si V sa ajunga la procesorCautarea e usoara la asta si fara OSD.Dai search,apesi store,apoi un nr de program si iara store.L-as programa usor si fara OSD dar sigur trebuie rezolvat si asta

Link spre comentariu

Pai tv-ul functioneaza normal,inclusiv butoanele de pe panoul frontal,doar ca nu se afiseaza meniul,conzi sunt primi pe care iam schimbat,si ce treaba are condul de fly back cu treaba asta?asta asa ca de curiozitate

Link spre comentariu

Orice TV ca sa afiseze OSDul trebuie sa stie unde sa il puna pe ecran.Daca impulsurile de H si V care trebuiesc sa ajunga la procesor nu ajung sau ajung deformate(se poate ca si din cauza condului aluia impulsul de V sa nu fie corect) el nu mai afiseaza OSDul.

Deci osciloscopul pe el si vazut.Pin 26 si 27 procesor.

Link spre comentariu

tv-ul are osd cand scot mufa rf ca doar functioneaza pe cablu la propietara tv-ului

am specificat aici domnule dan ca functioneaza,se schimba programele,functioneaza totul atat din panoul frontal cat si din telecomanda doar ca nu se afiseaza pe ecran functile respective pe care le caut :scarpin

Link spre comentariu

Din pacate eu intreb una si tu raspunzi altceva.Mai sus ai scris ca fara semnal ai OSD  si cu semnal nu.Asta nu are logica si am intrebat ca este chiar asa real?

Am inteles ca TVul functioneaza tot in afara de OSD.

Link spre comentariu

am specificat aici domnule dan ca functioneaza,se schimba programele,functioneaza totul atat din panoul frontal cat si din telecomanda doar ca nu se afiseaza pe ecran functile respective pe care le caut :scarpin

Pina la urma are osd da sau nu , ca nu mai inteleg nimic

Link spre comentariu

pe placa laterala (cea cu procesorul), la ultima mufa de sus (cea galbena cu doua fire) apar lipituri reci sau cablajul este intrerupt chiar langa lipitura (defect tipic).

pe unul din cele doua fire ajung impulsurile V la procesor

Link spre comentariu

Buna dimineata colegi,sa luat absolut totul in consideratie,ganditi-va ca fac asta de peste 25de ani ca doar din asta traiesc,deci,{da,are osd in lipsa semnalului rf)

as fi absurd sa spun ca stiu eu pe toate,ba din contra mai am de invatat de la maestri ai depanari tv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări