Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

semnalizari auto sweep Audi style

andea_lucan_92

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

2

• Dxxx

2

• mihaicozac

2

• andea_lucan_92

1

Top autori în acest subiect

Mda, nu vad nici un beneficiu fata de varianta clasica ON-OFF, doar design diferit, neaparat trebuie sa ai ceva care arata diferit.

Mie mi se pare ca ceva simplu, eficient si fiabil este ce trebuie cautat nu neaparat ceva nou sau diferit.

Desigur ca este o atitudine mai "nemteasca" si majoritatea romanilor "normali" probabil ca gandesc altfel.

Complicatia in realizare nu este majora, insa evident ca trebuie un controller, trebuie cablare incat sa se poata face adresare individuala a ledurilor etc.

Link spre comentariu

Am vazut prima oara asa ceva la Maserati parca, dar se pare ca incepe sa se extinda ideea si pe la alte marci.

Totusi era putin diferit, lampa era compusa din mai multe >>>> si astea se aprindeau , la Audi acum au facut -------.

Clasicul exemplu de copiere fara incalcarea patentului.

Editat de one
Link spre comentariu

Hei, va rog, doar la subiect ca altfel intram in conflict.

On topic: mare atentie la modificarile sistemului de iluminare auto.

Nu sunt un extremist al restrictiilor, ba chiar dimpotriva, cred ca inlocuirea cu orice care emite lumina similara este principiul. Desi legea incearca sa zica oarecum altfel...

Totusi o astfel de constructie inseamna si modificari mecanice si o solutie potential cu probleme de fiabilitate deci nu recomand a incerca sa faci asa ceva (presupun ca toata lumea se gandeste la upgrade la asa ceva nu la repararea a ceva deja existent).

In plus eu personal gandesc ca oricum nu merita, chiar daca ar fi "facubil".

Link spre comentariu

Cam asta este şi părerea mea, dacă aş fi mai rău aş spune că oricum cocalarii cu BMW şi Audi (nu numai din Ro) nu prea au obiceiul să semnalizeze la schimbarea direcţiei, aşa că orice sistem este inutil.

Link spre comentariu

Cu acest sistem cocalarii vor semnaliza mai des, atata timp cat celelalte masini vor avea sistem clasic.

Acest sistem a aparut si a inceput sa se extinda odata cu introducerea pe scara larga a led-urilor in industria auto.

Totusi nu recomand constructia, din urmatoarele motive:

- modificarea sistemului de lumini este interzisa, asa cum s-a spus;

- pot aparea surprize la detectarea becului ars (asta se poate rezolva cu rezistenta in paralel dar nu este elegant);

- cu siguranta fiabilitatea si rezistenta la vibratii, variatii de temperatura, umiditate si alte tipuri de stres nu va fi apropiata de cea a unui dispozitiv industrial.

Daca totusi se doreste realizarea pentru divertisment, cred ca se poate adauga in luneta un sistem suplimentar (va rog sa verificati daca nu contravine vreunui regulament).

@ andrea lucan : cauta pe net Cylon Eye Circuit si modifica programul astfel incat lumina sa functioneze numai intr-un sens (fara oscilatie).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări