Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Final ars Kenwood KDC-W4537U

Vizitator Dinamic

Postări Recomandate

Vizitator Dinamic

Salut  am si eu un radio mp3 kenwood KDC-W4537U si am finalul ars acesta fiind TDA7850A  mai exact acest model

"https://www.google.ro/search?q=tda+7850a&tbm=isch&imgil=HfqRaXUPAyz7sM%253A%253BiqJoUFm2B-O9pM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.electronic-spare-parts.com%25252Fdescript%25252Ft%25252Ftda_7850a.htm&source=iu&pf=m&fir=HfqRaXUPAyz7sM%253A%252CiqJoUFm2B-O9pM%252C_&usg=__YCbXukOEMkRdfSUECu-E5iv2IVk%3D&biw=1034&bih=619&ved=0ahUKEwi4r_LwsenOAhVnAcAKHc0qCUEQyjcIOQ&ei=eZ3FV_iOFOeCgAbN1aSIBA#tbm=isch&q=tda+7850A&imgrc=gj6dRIcBvZUk7M%3A".

Ma intereseaza sa achizitiones acelasi model sau un alt model care se potriveste si nu stiu un similar cu schema datasheet sa verific daca se potriveste si evident sa nu il cumpar aiurea si sa nu functioneze . Accept optiuni si orice fel de critici !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• codrut

2

• Florinel TV

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Se găsește acest final pe toate drumurile,și dacă îmi aduc bine aminte am pus și TDA7384...parcă trebuie ceva modificat la pin mute sau standby :nas:Problema este că integratul nu s-a ars degeaba :96

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu
Vizitator Dinamic

Da intradevar am inversat firele  . Stau in Branesti ILFOV sunt in apropiere e Bucuresti iar eu eram dispus sa cumpar unul de la ARAD era vro 52 de lei si curierul vro 22 de undeva la 75 lei dar daca spuneti ca gasesc si in bucuresti ar fi super , eu am cautat doar pe strada Maica Domnului unde stiu ca sunt magazine de acest gen 

Editat de Dinamic
Link spre comentariu

TDA7850A                             TDA7384

pin 1 TAB                               pin 1 TAB

pin 2 OFF DET                      pin 2 masa

pin 3 neconectat                    pin 3 iesire boxa -

pin 4 iesire boxa -                  pin 4 sby

pin 5 sby                                pin 5 iesire boxa +

pin 6 iesire boxa +                 pin 6 alimentare +

pin 7 alimentare +                 pin 7 iesire boxa -

pin 8 iesire Boxa -                 pin 8 masa

pin 9 masa                            pin 9 iesire boxa +

pin 10 iesire boxa +               pin 10 SVR

pin 11 SVR                            pin 11 intrare semnal

ETC.

Eu cred ca trebuie facute modificari

Link spre comentariu

Nu faci modificari pe cablaj, pinul 1 al originalului il lasi neconectat si montezi TDA7384 cu pinul 1 in locul pinului 2 al TDA7850A. Bineinteles ca trebuie sa indoi pinii lui 7384 in mod invers fata de cum sunt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări