Vizitator Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Salut, Cer si eu o parere de la cei care cunosc si au asa ceva, care e mai bun, din cele doua variante, eventual o recomandare, ceva pina in 500 de lei. Multumesc celor care vor raspunde. http://www.electroadmon.com/produs/17-boiler-electric-instantaneu-dus-geyser http://www.emag.ro/boiler-electric-tesy-bilight-2000-w-50-l-0-8-mpa-18-mm-protectie-anti-inghet-gcv503520b11tsr/pd/DP8DJBBBM/ Link spre comentariu
The_Reaper Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Eu am un boiler electric de 50l, fiind arhisuficient. Link spre comentariu
manolo Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 In primul rind la ce vrei sa-l folosesti,bucatarie ,baie , daca baie cite persoane . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 In primul rind la ce vrei sa-l folosesti,bucatarie ,baie , daca baie cite persoane . Pentru baie(cu dus), 1 persoana, totusi vroiam sa stiu care din cele 2 variante, cel instant si cel de 50L, e mai bun(ca functionare), pentru ca nu am avut pina acum, de nici un fel...... Link spre comentariu
validae Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Nu vă recomand instanturile, am avut unul și la un moment dat a pleznit rezistența, noroc că aveam împământare serioasă.Am sărit ca lăcusta din cadă când a bubuit rezistența în el. Nici nu încălzea bine apa, mai ales arna, când apa e mai rece pe conducte. Dacă vreți boiler suficient pentru 1-2 pwesoane, unul de 50 Litri e suficient. Vă recomand unul cu profil rectangular, fiindcă stă mai frumos pe perete, eu regret că am luat unul clasic cilindric.....stă ca nuca-n perete... Link spre comentariu
manolo Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Pentru o persoana un Ariston de 30l e suficent, si are si bazinul din ceramica. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Nu vă recomand instanturile, am avut unul și la un moment dat a pleznit rezistența, noroc că aveam împământare serioasă.Am sărit ca lăcusta din cadă când a bubuit rezistența în el. Nici nu încălzea bine apa, mai ales arna, când apa e mai rece pe conducte. Dacă vreți boiler suficient pentru 1-2 pwesoane, unul de 50 Litri e suficient. Vă recomand unul cu profil rectangular, fiindcă stă mai frumos pe perete, eu regret că am luat unul clasic cilindric.....stă ca nuca-n perete... Va multumesc la toti pentru raspunsuri si in mod special domnului "validae" . Doar atit vreau sa mai stiu, cum arata cele cu profil rectangular, daca puteti sa puneti un link........ Link spre comentariu
manolo Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Cam asa :http://www.ariston.com/eg/Viewdoc.aspx?co_id=230 Link spre comentariu
mac01 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 (editat) Cel de 50 litri nu merita 400 lei. Se gaseste in hornbach la 400 lei boiler de 100 litri foarte bun. Editat August 31, 2016 de mac01 Link spre comentariu
belasajgo Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Pe langa diferenta de pret de obicei mai este si o diferenta de performanta / calitate. Eu de exemplu mi-am luat un boiler electric Ariston Velis de 100 litri cu 1200 lei. Incalzeste apa mai rapid decat alte boilere (are 2 rezervoare), arata bine (forma dreptunghiulara), este plat (ocupa mai putin spatiu avand o adancime de doar 27 cm), poate fi montat pe orizontala sau chiar pe verticala, regleaza automat intervalele de incalzire si temperatura necesara in functie de cum / cat se utilizeaza apa, etc. Link spre comentariu
Vizitator Juli Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Parintii au un ariston mic si face treaba buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum