Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta 3 milioane si nu stiu ce sa cumpar

Postări Recomandate

Ce sfaturi imi dati pentru o imprimanta pana in 3 milioane,sau na,3 mil jumate,sa fie ceva mai bunicica totusi,la banii astia :smt003 .ms anticipatsi cartusele sa nu coste asa mult :weedman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

5

• niq_ro

1

• Tavi

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

ok,tu zici ca e super,dar cu incarcatu cartuselor cum sta?adica sunt scumpe,ieftine?ca ar fi fain sa mai ieftin de incarcat daca se poate,cam cat costa unu pentru imprimanta ta?Ma interesez de imprimanta ca o apucat-o pe mamamea sa cumpere una si stiu cum face de fiecare data cand cumpara un lucru :smt003 ,asa ca nu vreau sa se intample din nou.

Link spre comentariu
Vizitator donpetru

Circa 390 mii un refil la circa 3000pagini scoase cu 5% umplere. Ce spui se merita ? Eu zic ca da. Fata de cele cu jet de cerneala...off, prea multe am depanat ?

Link spre comentariu

eu la 3.5 mil am luat de la mine un second impecabil hp 4050 laser cu tava de 500 coli, 128M ram ( upgradabil la 200M ) , 1200x1200 , 17ppm , 18kG - care tine 10.000 de pagini cartusul si costa 30 ron umplerea imprimanta adevarata , oricum , nu jucarii din astea miniatura

Link spre comentariu

eu la 3.5 mil am luat de la mine un second impecabil hp 4050 laser cu tava de 500 coli, 128M ram ( upgradabil la 200M ) , 1200x1200 , 17ppm , 18kG - care tine 10.000 de pagini cartusul si costa 30 ron umplerea imprimanta adevarata , oricum , nu jucarii din astea miniatura

si unde gasesc si eu una ca asta?sau ceva asemanator,ca daca nui zic lu mamamea,se pune ia si cumpara una de capul ei
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator danutgalati81

depinde la ce o folosesti.de exemplu eu nu as multifunctionalul meu lexmark pe 10 imprimante fara scaner cu laser.asta pentru ca ma ajuta mai mult functiile de copiere si scanare decat viteza de printare sau "autonomia" cartusului

Link spre comentariu

solim, raspunde-i lui danutgalati81, ca daca nu stii tu la ce vrei sa folosesti imprimanta aia, sigur sunt bani aruncati in vant... doar daca n-o iei moca!!!doar n-o iei pur si simplu "ca s-o ai"!!! :rolleyes:

Link spre comentariu

Pai ce sai raspund,ca iam mai zis,deci sa fie o imprimanta mai buna,mai rapida la printat,sa se vada bine foile printate, si sa nu coste asa mult reincarcarea cartuselor.si am mai zis ca poate sa aibe si scanner,nui nici un bai daca are.intelegeti voi? :weedman: Donpetru,totusi,zic si eu ca merita refilu.Deci daca nu mai zice nimeni nimic,am sa raman la Samsungu lu Donpetru.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări