clony Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Interesanta metoda Link spre comentariu
digix Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Prin metoda lui iuliantv am intrat in meniul de service cu parola 0413. Din pacate pe imagine nu se distinge mare lucru, poate imi spune un coleg succesiunea tastelor ce trebuiesc apasate. Panelul meu este: LC320WUN. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Conectati tv-ul prin scart la alt tv(daca aveti) si aveti imagine clara pe celalalt tv, la unele merge, la unele nu......... Link spre comentariu
digix Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 (editat) Pe aproape orbeste am setat Model number: 32LK430-ZG Selectia nu este ceva dintr-un numar de optiuni este un text scris din sageti litera cu litera/cifra. M-ar ajuta mult sa-mi spuneti la ce sectiune gasesc tipul de panel... Editat August 31, 2016 de digix Link spre comentariu
digix Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Credeti ca un update de firmware ar rezolva problema ? Procedura pare simpla si pot citi printre purici ce trebuie facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum