Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program pentru a salva Bios direct pe Windows

Florinel TV

Postări Recomandate

Ca sa fie mai usor de salvat biosul la pc sau laptop pun acest program care merge direct pe windows fara a se mai scoate ic-ul de bios dar atentie nu merge la toate marcile , se deschide programul (nu se instaleaza) se da read il citeste si pentru al salva se salveaza cu Backup , deci il postez aici ca daca am vreodata nevoie de vreun bios sa fiu ajutat 

Deci el numai se salveaza si nu se scrie ,pentru scriere trebuie programator 

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

4

• elmar

2

• comanici

1

• Dell vostro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu are virus ca este original este un program de la programatorul RT809F si salveaza in format rom , atunci cind este actionat se opreste ativirusul

Link spre comentariu

Păi eu aş opri antivirusul dacă aş fi sigur că nu e virus...dacă nu , o să plâng după informatiile din calculator şi după windows(care trebuie reinstalat..deci, pierdere de timp fără rost)

Link spre comentariu

Stai linistit ca nu este virus nici eu nu am virus pe laptop am antivirus si in plus eu nu am vazut virusi pe cd-uri originale de la producatorii mie numi arata ca bare virus lam pus pe un pc mai vechi cu antivirus versiune mai veche si arata ca are ceva virus dar la versiunea de antivirus noua 2016 nu spune ca are virusi

Am si eu multe date pe laptop multe scheme dumpuri etc cam 30,4GB deci nici eu nu risc cu virusi

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Numai antivirusii de seama zic ca e virus, vad ca BitDefender, Kaspersky, ESET-NOD32, Avast, Malwarebytes ... nu zic nimic.

Am mai intalnit softuri chinezesti ce sunt raportate fals pozitiv.

Posted Image

l.e: Ce-a mai sigura metoda de salvare a BIOS-ului este cu un programator dedicat (hardware), nu va bazati pe un astfel de soft.

Link spre comentariu

Numai antivirusii de seama zic ca e virus, vad ca BitDefender, Kaspersky, ESET-NOD32, Avast, Malwarebytes ... nu zic nimic.

Am mai intalnit softuri chinezesti ce sunt raportate fals pozitiv.

Posted Image

l.e: Ce-a mai sigura metoda de salvare a BIOS-ului este cu un programator dedicat (hardware), nu va bazati pe un astfel de soft.

Este probat de mine acest bios , si ma bazez 100% ca este ok , facute teste pe 4 Laptopuri diferite am copiat biosul cu programatorul si cu acest program cu programatoru lam salvat sa fiu sigur ca o sa mai fie ok laptopul , si sa dovedit efectiv de bun fara a mai dezlipi memoria mai ales alea de Nand Flash ca sunt mai greu de lipit inapoi (iti ia mai mult timp) leam si comparat intre ele si sunt indentice mai ales ca leam programat cu programatoru si este ok

Si apropo si avira nu detecteaza nimic ca are virusi doar versiunea din 2012 atit ce noua din 2016 nimic spune ca este ok , am cumparat programatoru RT809F si cind se instaleaza programul in foldere are si acest program , daca era cu virusi atunci cine mai cumpara programatorul cu program cu virusii , asa ceva nu am vazut inca adica sa cumperi de la producatori cd cu virusi , ciar fi sa cumperi un dvd cu filme original cu virusi voi ati vazut asa ceva ca eu nu am intilnit niciodata 

A si inca ceva a se salva biosul din pc sau laptop doar atunci cind nu sunt virusate altfel degeaba , eu le salvez doar atunci cind sunt instalate windosul de mine si sterse toate partitele ca eu asa fac la toate sterg tot din ele si le instalez fara virusi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări