Vizitator rares_ Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 de curand am intrat in posesia unei perechi de boxe JBL decade 36 perfecte din punct de vedere vizual dar... cu difuyorul de bass inlocuit. Intrucat acest difuzor vad ca e greu de gasit, intrebarea e cu ce as putea sa il inlocuiesc pentru a pastra cat mai bine caracteristicile boxelor originale? Link spre comentariu
scoro2000 Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Salut! Cu nimic, cred. Difuzoarele alea sunt greu de egalat la ceea ce stiu ele sa faca. Iti vorbesc din experienta, pentru ca am avut o pereche de L26, la care diful de midbass e acelasi. In acele boxe si daca schimbi un fir ai terminat cu sunetul. Din aceasta cauza, am avut nopti nedormite, pana cand am gasit firele originale de la difuzoarele de midbass. Difuzoarele astea inca se mai gasesc pe ebay, dar ai grija sa fie in starea originala, de preferat cu suspensia neschimbata, chiar daca e praf si trebuie inlocuita. Bafta! Link spre comentariu
Haralambie Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Nu le vinzi? Link spre comentariu
Mli Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Gasiti originalul pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum