briobit Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 (editat) Dupa cum spune titlul incerc sa inteleg cum se face citirea la acest tip de letcon in ideea ca se pot scoate din maner si schimba iar pe corpul tijei nu vad ddecat 2 contact electrice care probabil sunt rezistenta. Deci cum citesc temperatura? Este fiabil acest tip de letcon? Editat August 28, 2016 de briobit Link spre comentariu
Den Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 In functie de curent/tensiune ia si valoarea temperaturii,prestabilita,dar sigur cu abatere mare .La tipul asta,fara senzor,este nevoie de calibrare.Ieftin de construit. Link spre comentariu
briobit Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 Am mai gasit alt desen care zice ca sunt cumva in serie da tot nu e clar ... Link spre comentariu
franzm Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 (editat) Vârfurile au un termoelement în serie cu rezistenta de încalzire. Masurarea temperaturii se face cu încalzirea oprita. Necesita compensare pentru temperatura jonctiunii reci. Amanunte gasiti aici, unde scrie "Temperaturerfassung und Heizelement" sau aici. Ceva asemanator, dar fara senzor suplimentar, a aparut la începutul anilor '90 în RET (din câte îmi amintesc, se masura valoarea rezistentei elementului de încalzire în momentul trecerii prin zero al tensiunii de alimentare). Editat August 29, 2016 de franzm Link spre comentariu
briobit Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Ms frumos am gasit un alt proiect mai simplu cu Atmega8 pentru acest tip de letcon la rusi. Link spre comentariu
Den Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Uite analog,foarte simplu: Ar fi ceva foarte interesant si destul de mobil. http://www.eevblog.com/forum/reviews/interesting-936-to-t12-(fx951-integrated-tip)-conversion/ Link spre comentariu
briobit Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Asta ma uit si eu ca au o groaza de varfuri si faptul ca merge schimbat usor iar e o chestie benefica, ramane sa ma mai documentez. Link spre comentariu
briobit Postat Mai 24, 2017 Autor Partajează Postat Mai 24, 2017 Nu foloseste nimeni tipul asta de varfuri? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 http://www.radiokot.ru/forum/viewtopic.php?f=2&t=101844&start=740 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum