florinursu24 Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 am scos trafurile si ciudat lucru era faptul ca mergea o sec apoi se stingea,timp in care ledul pus de mine pentru anularea protectiei ramanea aprinsa,am verificat de mai multe ori zona unde am dezlipit si era totul ok,asa ca mam hotarat sa punt trafurile inapoi pe invertor,dupa ce am pus trafurile am conectat toate CCFL-urile si merge asa deocamdata,fara sa se mai auda sfaraiturile mai sus mentionate. Link spre comentariu
florinursu24 Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 (editat) uptade,ce rol are mufa aceea incercuita cu negru? daca il conectez dupa 1 sec,intra ceva in scurt la invertor pentru ca face ca un televizor din ala vechi cu lampi la tensiune se aude foarte tare,iar daca nu il conectez se vede bine si nu face nici un zgomot.. http://imageshack.com/a/img922/5079/cOWPxI.jpg Editat Septembrie 1, 2016 de florinursu24 Link spre comentariu
iop95 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Eroare f. grava.Conform carei legi a fizicii ? Pune o spira in scurt pe orice transformator si vezi ce se intampla . Ce se intampla? Mergeti pana la capat si explicati conform oricarei legi a fizicii. Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 ce rol are mufa aceea incercuita cu negru? Sincronizare dimming cu continutul afisat pe display, conceput pentru dinamic dimming si economisire energie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum