Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator AudioBank putere

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Salutare colegi,am primit un ampl de masina audiobank formulaF43

Ca finali are 8 perechi TIP36-35c

Aveti idee ce putere are avea in punte? pe 2 canale

si daca este stabil in punte in 2 ohm

Nu prea gasesc detalii despre el

Stiu ca o putere exacta fara masuratori nu se poate da, dar ma refer minimul care ar scoate.

post-246101-0-69430600-1472312941_thumb.jpg

post-246101-0-57635300-1472312947_thumb.jpg

Editat de ratza
Mutat de la Amplificatoare
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tomsa Cosmin

5

• maryuss2011

2

• Dj_Dog

1

• mircea888

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

atat am gasit despre el pe GOOGLE

Audio Bank F434 channel amplifieron / off switching via remote, infinitely variable high and low pass filters, bass equalizer, adjustable input sensitivity, multiple protection circuits, soft start, low-level outputs, high level input, operating indicator (green LED) and overload indicator (red LED).Technical specifications:Output Power:4 x 100 watts RMS (4 Ohm) or4 x 135 Watts RMS (2 ohms) or4 x 150 watts RMS (1 ohm) or2 x 200 watts RMS (4 Ohm) or2 x 300 Watts RMS (2 ohms)Distortion: <0.02%Input sensitivity: 0.15 to 5.0 VInput impedance 47 ohmsNoise Ratio:> 100 dBDamping factor: 200 dBSpeaker Impedance: 1 - 4 OhmAll filter settings can be separately regulated for the center front and loudspeaker pairs.Low Pass Filter: 30 Hz - 500 Hz continuously variableHigh Pass Filter: 30 Hz - 500 Hz continuously variableSubsonic filter: 10 Hz - 100 Hz continuously variableBass Boost: 0-18dB infinitely variableDimensions (L x W x H): 350 x 252 x 55 mm

Link spre comentariu

Poti estima puterea de iesire dupa tensiunea de alimentare a etajului final.

Probabil puterile alea declarate in specificatii sunt valori maxime (de varf) la un nivel mare de distorsiuni (10% probabil), e tehnica de marketing.

Link spre comentariu

Poti estima puterea de iesire dupa tensiunea de alimentare a etajului final.

Probabil puterile alea declarate in specificatii sunt valori maxime (de varf) la un nivel mare de distorsiuni (10% probabil), e tehnica de marketing.

Nu sunt in Romania si nu am cu ce sa masor tensiunea,conzi de filtraj sunt la 35 de v

Link spre comentariu

Salut,In principiu,cam marea majoritate a amplificatoarelor de genul acela au o alimentare de +-27v.Puterea debitata pe fiecare canal in parte ( nu in punte ) ar fi de aprox. 50w pe 4 ohmi,vreo 80 - 90w pe 2 ohmi ,iar in punte scoate cam 170-180w pe 4 ohmi.Trebuie avut in vedere ca in punte nu va rezista la sarcini mai mici de 4 ohmi.

Link spre comentariu

Salut,In principiu,cam marea majoritate a amplificatoarelor de genul acela au o alimentare de +-27v.Puterea debitata pe fiecare canal in parte ( nu in punte ) ar fi de aprox. 50w pe 4 ohmi,vreo 80 - 90w pe 2 ohmi ,iar in punte scoate cam 170-180w pe 4 ohmi.Trebuie avut in vedere ca in punte nu va rezista la sarcini mai mici de 4 ohmi.

Multumescc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări