Ion_Bumbu Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Fiind adusa de italieni calitatea este mai buna decit ce gasesti pe piata acuma. S`o folosesti sanatos! Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Nu cred ca calitatea difera in vre-un fel in functie de importator. In schimb la unelte mari lucreaza altfel, probabil ca nu mai lucreaza orice copil de 12 ani. Cand ai intrat in categoria pro si te-ai departat de jucarii, sunt ok. Frumoasa jucaria, clar multe clase peste romanesti. Asteptam review complet. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Difera, sint diferente de calitate datorita cerintelor importatorului precum si a firmei care le fabrica. Bernardo si Optimum au produse chinezesti facute poate in aceeasi fabrica dar calitatea difera in favoarea celor de la Optimum, la fel si pretul... Link spre comentariu
emil.gabor Postat Ianuarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Si eu cred ca difera calitatea, chiar daca este de la aceeas fabrica , dar sub alt nume de vanzator, va spun si de ce... Taicamio, in anii 60-70 a lucrat la uzina de strunguri Arad. Era gauritor pe radiala si pe urma la montaj, Piesele erau impartite astel, dupa tolerante: Export, "serie" ( care insemna ca merge in romania) si rebuturi. Piesele export erau vopsite cu alb, piesele de serie cu rosu. Posesorii de sn400- sn630 daca deschid capacul cutiei de viteze/avans probabil o sa vada majoritatea pieselor vopsite rosii. La mine am si una sau doua albe. Din cate stiau ei strungurile erau vandute probabil tot "rebranduite" de ceva firma germana in tarile arabe ( cel putin asa se zvonea prin fabrica la momentul respectiv). Fabrica avea ca interes exportul, practic lor nu le conveneau piesele de "serie" Unde vreau sa ajung.... Daca in romania acuma 50 ani iesau din aceasi fabrica strunguri de calitati diferite, ma gandesc ca si in alte tari se practica asemena tactica 1 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 Un client a venit sa ii fac alt șurub . Si eu m-am străduit sa il fac cat mai similar cu cel existent . Am decis sa fac alt pas pentru ca pe pasul de 4mm aveam tarod si piuliță a mers mai rapid. Ca si Funcționalitate nu încurca . Intrebare : Raza pârtii filetate facute de mine este putin diferită de cea originala , oare este importantă ? Va funcționa si asa ? Link spre comentariu
ndc74 Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Raza respectiva ar putea proveni si din uzura. Eu am vazut un filet patrat care parea ACME, dar la origini el fusese patrat. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iunie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2019 Făceam refeire la raza din imagine de 80mm care am făcut-o involuntar . S-a urcat pe cuțit la filetare... Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 Si nu poti sa il indrepti ? Cam ciudata intrebarea. Indreapta-l, potriveste-l iar in strung si fa o trecere fina doar ca sa te asiguri ca e curat filetul si ala e... 1 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iunie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2019 Am facut alt șurub era o gluma . Deșii puteam sa il dau clientului , Că a spus să îi fac alt șurub, nu a menționat că vrea să fie neaparat drept, pe lângă asta era relativ similar cu cel care l-am primit ca model. 2 Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 13, 2019 Autor Partajează Postat August 13, 2019 O noua jucărie pt atelier ... dlz nu stiu exact ce model si ce fabricant . Inca nu am căutat pe net. Scrie dlz603 pe o eticheta , nu foarte convingătoare , dar peste batiu învârte undeva la 650mm-660(măsurat cu ruleta la centrul imaginar al axului) 1000intre vârfuri ... daca cunoaște cineva mai multe despre acest model ... Link spre comentariu
vasilemet Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 @ emil.gabor, fericitu-le, ai scule extra, sa te folosesti timp indelungat de ele. Link spre comentariu
Lastwish Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 Faina jucaria, arata foarte bine!Cat te-a costat? ......Poate si un video cu el, pe canalu de youtube... Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 13, 2019 Autor Partajează Postat August 13, 2019 Acum 33 minute, Lastwish a spus: Faina jucaria, arata foarte bine!Cat te-a costat? ......Poate si un video cu el, pe canalu de youtube... Ca orice utilaj Second hand are câteva probleme . Dar consider ca le pot remedia pe toate . Un pret relativ decent Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 13, 2019 Partajează Postat August 13, 2019 (editat) http://www.lathes.co.uk/martin/ http://www.lathes.co.uk/martin/page2.html Editat August 13, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 14, 2019 Autor Partajează Postat August 14, 2019 Acum 6 ore, Ion_Bumbu a spus: http://www.lathes.co.uk/martin/ http://www.lathes.co.uk/martin/page2.html Multumesc . Între timp am gasit si eu pe net ca este un Martin . Deșii destul de putine informații pentru 603 . Sper ss reușesc sa il spăl si sa ii dau drumul si un Șpan sa vad cum merge ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum