Adrian Pruna Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Bravo Emile ! Faina lucrare. Tu ai facut-o de la zero ? Tabla de 30 ? Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 4, 2017 Autor Partajează Postat August 4, 2017 Nu le-am făcut de la zero , din pacate nu imi învârte strungul atata . Grosimea era de 35 mm treaba mea era sa dau 2 găuri , una de 4" si de 1 " si sudate 2 stuturi filetate . Si daca imi învârtea strungul 700 nu era prea ușor , asa probabil a fost strunjita pe carusel 2 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2017 si ca tot vine craciunul mi-am facut singur un cadou 1 Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 WAW!Faina cadou.Sa-l uzezi sanatos. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Sa`l folosesti sanatos! "Cutite" se gasesc? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Apoi daca nu gaseste,adapteaza un suport pt. placute de carbura si s-a scos.Cele originale au niste scoruri de mori,daca vrei sa le iei de noi.Problema o fi cu adaptatul,ca tre sa gaseasca pe cineva sa i le faca............... Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Totul ii calculat . Am cateva de tusat manual , si tai una dinaia, placute de Carbura pentru suporturile respective Iara am cateva bucăți , deci teoretic sunt pregătit😄 Practica o sa ma omoare Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Te omoara practica?Cu masina de razuit?Hai,mai Emile..........cu masinutza aia e o placere sa razuiesti......da' ca sa poti face diferenta,da la schaber de mana 3-4 zile si de-abia pe urma treci la minunatia aia a ta.Abia atunci o vei putea aprecia la adevarata valoare. Auzi,dom'le,il omoara practica cu biaxu' in cui........pfooaaaa!!! Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Cine nare de lucru isi face. La demontat ne descurcam bine, Eu cu Alex, mai ramane sa vedem cum il punem la loc si daca ne raman piese pentru inca o freza ) 2 Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Pai cand iti raman piese,mai treaca-mearga............cand nu-ti ajung,atunci e bai. 4 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 ce este mai bine decat o menghina noua ? Normal ca doua . Am cumparat 2 menghine identice noi pentru le a monta in paralel pr Fu32 . Sunt chinezești . Estetic arată foarte bine . Sunt model care teoretic trage piesa jos la momentul strângerii . 2 Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Acelasi model de menghina o am si eu si cu siguranta si-a meritat banii. A avut totusi o mica problema care se pare ca este destul de comuna si greu de observat: functia care trage bacul mobil in jos nu functioneaza cum trebuie. Trebuie desfacut bacul si are doua piese, o semiluna si o gheara care trebuie sa fie curatate, de fabrica nu se agita chinezii sa le curete prea bine. Ele trebuie sa alunece una pe alta si sa traga bacul in jos dar fiindca nu sunt finisate, agata una in alta si imping fara sa traga bacul in jos. E treaba de 20minute. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Am observat ca nici marginile nu sunt debavurate probabil o sa il desfac sa verific si jos . La prima strângere bacul a coborât puțin ca a ieșit ulei de pe ghhidaje . Dar am sa il desfac sa verific . Si o sa verific sa aibă aceas înălțime ca vreau sa le folosesc simultan la o lucrare mai lunga . Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iunie 22, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 Distractia de azi . Fonta Diametru 310 lungime 260. Nu s-a curatat complet , dar proprietarul a spus ca ii ok . A fost cam la capacitatea maxima peste sanie. De asta imi place sa lucrez cu platou pe strung, prindere de aprox 10 mm, piesa aprox 80kg, span 5mm pe diametru, nici nu s-a clintit, Incercati asta intr-un universal cu 3 bacuri . 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Spor la curartit! Asa mizerie ca la fonta mai rar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum