emil.gabor Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 (editat) Buna , adun ceva poze din iarna pentru a crea topil "meu" Incerc sa imi fac un atelier de prelucrari prin aschiere / confectii metalice. Am cumparat ceva utilaje , dar ca nu prea am timp sa le bag in atelier si sa le fac revizie si sa le pun la lucru. Sper sa reusesc cat mai repede Am-2 strunguri Sn400 si SNA560. 2 freze , Fu32 si fus200P 2 masini de gaurit , G13 si G25 aparate de sudura 3 mig-mag , triodina, si transformator Masina de debitat cu freza disc. Toate mai trebuie gadalate un pic , dar sunt in stare de functionare . sper ca anul acesta sa resusesc sa le pun pe toate pe pozitie si sa incep lucru. mai cateva poze Mutare fu32 singur ... fus200p A fost la o fabrica de cuzineti si in recipientul de racire a fost plin de span cam jumate de sac si cuzineti aprox 60 de buc. Editat August 27, 2016 de emil.gabor Link spre comentariu
TITI Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Felicitari si nu stiu daca chiar ai , asa de mult de lucru la ele. Nu m-am prins ce este chestia mica cu roti de pe aparatul de sudura. Probabil nu e ea nici foarte grea ca ma gandesc ca sta pe roata de la surubul de reglaj a suntului asa cum o vad eu in poza si totusi are roti si e la culoare cu trafu ala de sudura..... Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 27, 2016 Autor Partajează Postat August 27, 2016 Felicitari si nu stiu daca chiar ai , asa de mult de lucru la ele. Nu m-am prins ce este chestia mica cu roti de pe aparatul de sudura. Probabil nu e ea nici foarte grea ca ma gandesc ca sta pe roata de la surubul de reglaj a suntului asa cum o vad eu in poza si totusi are roti si e la culoare cu trafu ala de sudura..... Asa au fost aparatele la pachet . stiu ca nu am ce face cu 3 o sa vad cate imi place mai mult si restul probabil o sa le vand . Pe caruciorul acela mic vine pusa rola de sarma probabil sa nu trebuiasca sa tragi tot aparatul dupa tine. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Sa le "uzezi" sanatos! Alex Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 Sa le "uzezi" sanatos! Multumesc Link spre comentariu
TITI Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Asa au fost aparatele la pachet . stiu ca nu am ce face cu 3 o sa vad cate imi place mai mult si restul probabil o sa le vand . Pe caruciorul acela mic vine pusa rola de sarma probabil sa nu trebuiasca sa tragi tot aparatul dupa tine. Si de la mine felicitari pentru toate achizitiile si e ultima interventie ca nu vreau sa poluez postu inutil. NU am zis cu vreo rautate despre cutia aia mica verde , pur si simplu nu ma prinsesem ce este .Chiar e bine ca s-au putut lua toate la pachet . Eu as pastra toate aparatele ca nu se stie cand si cum va trebuie mai ales ca nu pareti un hobbyst ca unii dintre noi de pe aici adica mie imi suna a o mica afacere personala. Domnule este minunat sa vezi ca mai sunt oameni in tara acesta care incearca sa razbata, sa imbine utilul cu placutul, sa mai faca si altceva. Felicitari , faine scule. Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Si de la mine felicitari pentru toate achizitiile si e ultima interventie ca nu vreau sa poluez postu inutil. NU am zis cu vreo rautate despre cutia aia mica verde , pur si simplu nu ma prinsesem ce este .Chiar e bine ca s-au putut lua toate la pachet . Eu as pastra toate aparatele ca nu se stie cand si cum va trebuie mai ales ca nu pareti un hobbyst ca unii dintre noi de pe aici adica mie imi suna a o mica afacere personala. Domnule este minunat sa vezi ca mai sunt oameni in tara acesta care incearca sa razbata, sa imbine utilul cu placutul, sa mai faca si altceva. Felicitari , faine scule. Ii cam mult sa am 3mig-maguri plus restul... unul o sa il dau sigur, mai pun ceva banuti si caut un TIG-WIG AC/DC. Norocul meu este ca nu am inceput chiar de la 0 , pasiunea ii mostenita din familie. atelierul a fost gata construit de tatal meu . acuma incercam sa dezvoltam cat putem. Si daca nu o sa traim doar din asta, dar pe langa servici mai trebuie sa misc ceva , nu ma descurc cu salariul Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Salut, Te invidiez.......eu tot adun pe masini,da' doar atat....... Alex Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Primul "Tank" pus pe pozitie Link spre comentariu
en Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Salut, Te invidiez.......eu tot adun pe masini,da' doar atat....... Alex Nu te necaji.Mai sunt si altii,printre care ma numar si eu.Daca reusim sa ne relaxam in atelierele noastre mai mici sau mai mari,e un mare castig.Si nici beneficiile pentru familie nu sunt de neglijat pe termen lung. Link spre comentariu
radu cnc Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Bune utilaje... Felicitari. Sa scoti cat mai mult span cu ele... Link spre comentariu
emil.gabor Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Bune utilaje... Felicitari.Sa scoti cat mai mult span cu ele...Multumesc . Sper ca pana in primăvara sa reușesc sa scot Șpan pe toate 😊 Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Minivacanta de ziua nationala sarbatorita prin munca 2 zile de munca pentru a baga SNA560 in atelier Este pus doar in pozitie privizorie pentru a avea loc pentru a baga masina de gaurit. Pozitia finala a strungului nu este departe de ce vedem acuma, capatul cu papusa fixa va fi tras mai spre mijlocul atelierului ca cele 2 strunguri sa fie paralele. Link spre comentariu
florianmro Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Nu i sa fie cam frig iarna in atelier ? Sunt suprafete vitrate mari , altfel foarte luminos atelierul Link spre comentariu
ndc74 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Eu ma gandesc mai mult la hoti decat la frig. E cam vizibil si cam la margine si ar putea aparea indivizi interesati de "fer". Editat Decembrie 7, 2016 de ndc74 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum