POLAKU2002 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 buna ziua.ma bucuram ca imi schimb si eu cd auto dar cind il conectez imi clipeste displayul si apare doar scrisul blaupunkt la infinit....pare ca ar fii dumpul corupt dar cine stie....este vorba de un blaupunkt birmingham 2012.... Link spre comentariu
dan cod Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Legaturile sunt facute ok? Link spre comentariu
adydep Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 (editat) Legaturile sunt facute ok?Sigur le-a făcut greșit :rade:Auzi Domnule Polaku,cum te uiți în spatele aparatului,mufa de alimentare vine în partea dreapta jos.Borna minus este în colțul dreapta jos,deasupra dai un plus,iar alături al-II-lea plus-adică 5 și 7 plus,și 8 minus Ți-aș face și-un desen,dar la ora asta...Așa se leagă plusurile,la unele modele de auto-Blaupunk,nu în diagoală-ca la Logan(8 masa,7 cu 4 plus)de exemplu. Editat August 27, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 legaturile sunt facute conform manualului tehnic al producatorului,nu aste e problema... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum