helios9 Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Hei, m-ati.putea ajuta cu o schema pentru un sub cu bass reflex? Precizez ca difuzorul e de 13cm si e luat tot dintr-o incinta bass reflex. Link spre comentariu
sesebe Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 La datele pe care le oferi...orice incinta este buna. De ce nu-i folosesti incinta de unde l-ai scos? Daca este distrusa mecanic, atunci ia si masoara si calculeaca volumul interior si lungimea portului si apoi fa o alta cu acelasi volum. Fara parametrii de semnal mic ai difuzorului nu ai cum sa-i calculezi o alta incinta. Link spre comentariu
helios9 Postat August 26, 2016 Autor Partajează Postat August 26, 2016 Incintele nu le mai am si pe difuzoare nu e scris nimic. Eu as vrea o incinta aproximativa. Link spre comentariu
sesebe Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 (editat) La datele pe care le oferi...orice incinta este buna. edit: sau apelezi la cineva sa-ti masoare parametrii aia dar eu zic ca pierzi vremea.... Ce cursa are membrana? Pt subwoofere trebuie difuzoare cit mari, minim 10 inci (25cm) si avind cursa cit mai lunga peste 8mm-10mm. Editat August 26, 2016 de sesebe Link spre comentariu
ari_panterra Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Pt subwoofere trebuie difuzoare cit mari, minim 10 inci (25cm) si avind cursa cit mai lunga peste 8mm-10mm. Chiar crezi asta?! Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Nu cred, sînt sigur.Cu un difuzor de 13cm este ca si cum ai pune un Lastun sa tragă o remorcă. Poate sa o tragă dar in ce conditii !?!? Link spre comentariu
helios9 Postat August 27, 2016 Autor Partajează Postat August 27, 2016 Pai atunci subwooferele de la logitech cum sunt facute? Ca si alea au difuzor mic Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Ti-ai si ales un mare producator de boxe de referință.....Un difuzor mic este mult mai ieftin decît unul mare. Link spre comentariu
helios9 Postat August 27, 2016 Autor Partajează Postat August 27, 2016 Pai mie nu imi trebuie un sub mare ca in bloc nu am cum sa folosesc un sub mare. Link spre comentariu
Shambala Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 (editat) Trebuie definite intelesurile. Un subwoofer pro pt sonorizari sau live este una, unul pt masina alta iar cele de casa cu totul alta familie. Dintre cele de casa, cele de calculator sunt printre cele mai modeste - si cele mai ieftine, asa ca multi dintre cei care stiu cum stau lucrurile nici macar nu le iau in considerare. Un sub de casa din gama consummer ieftin nu e departe de unul scump de calculator, asa ca nici din partea acelora nu are rost sa te astepti sa coboare sub 70-80hz. (bine, coboara dar cu o atenuare de 4-500%). Un sub de casa cat de cat bunisor trebuie sa aiba un difuzor asa cum a scris Sesebe. Editat August 27, 2016 de shambala Link spre comentariu
helios9 Postat August 27, 2016 Autor Partajează Postat August 27, 2016 Am inteles cum vine treaba, dar eu dispun de difuzoarele astea si din pacate nu am specificatiile acestora. Deci nu am ce face cu ele... Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Pai ti-am explicat in postul 2 si postul 4 care sint variantele. Link spre comentariu
turcu_dan Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Colegii au dreptate, detin un Pioneer S-21W nou nout cu un driver de 16cm, nici nu se compara cu Magnatul cumparat la mana a 2 a din poza de mai jos. (driver de 12''). Insa asa-i, nu ai ce face cu el la bloc sau intr-o camera mica. Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Bine, tu nici nu ai spus la ce gen de muzica vrei sa il folosesti..... Eu cind mai apuc sa ascult simfonica (cam rar din pacate), nu ma multumesc nici cu wooferele mele de 10 inci (din fullrange) si imi mai trebuie si un amplificator peste 100W pe canal, si cu toate astea nu am primit nici un comentariu de la vecini (stau tot la bloc), chiar i-am intrebat daca nu-i deranjeaza cind mai ascult muzica dupa 12 noaptea si nu s-au plins. Pt o camera de 25-35m2 un subwoofer de 10 inci bine integrat nu deranjeaza deloc. Pai atunci la un autoturism cum poti sa pui subwoofer de 8-10 inci si ....... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Parerea mea este ca Dan a avut ghinion cu acel sub de 12 inch. E greu sa gasesti un dif de 10 inch care sa coboare liniar pana in 40Hz-50Hz la un pret decent. Sectiunea asta nu are moderator? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum