D a n Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Puteti sa-mi recomandati o statie de lipit care sa coste max. 300 lei? Lucrez in general pe Arduino si circuite logice. Multumesc Dan Link spre comentariu
manolo Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Daca vrei una si cu aer cald ar fi Gordak 952, gasesti pe net oferte. Link spre comentariu
gica70 Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 (editat) Vezi ofertele lui Dxxx; eu sunt f. multumit de unul din produsele sale. Editat August 26, 2016 de gica70 Link spre comentariu
djvas Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Pensol SL 10 sau un pic mai scump dar merita Pensol SL 30 . Se gasesc si sub alte denumiri .. Solomon , Welleman Link spre comentariu
sesebe Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Eu votez tot pt Pensol/Solomon etc. Eu am de vreo 12 ani minim si am mai cumparat si pt prieteni inca vreo 5-6 bucati. Toti sint multumiti si nu au avut probleme, exceptie unul la care dupa vreo 3 ani de folosire la temperatura maxima (480°C nu 450°C ca la altele.) i-a picat rezistenta dar a gasitieftin la T....E. Link spre comentariu
digix Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 (editat) Pensol, mai strangi un ban si cumperi asta: http://www.tme.eu/ro/details/pensol-sl30e-n/statii-de-lipit/sorny-roong-industrial/ O am de ceva timp si functioneaza perfect, lucrez cu montaje similare cu ce vrei tu sa faci. Nu te zgarci, statia de lipit este o scula importanta pe care n-o schimbi prea des. Editat August 26, 2016 de digix Link spre comentariu
sesebe Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Si eu am una identica cumparata acum peste 12 ani si inca merge perfect. Am topit cu ea kilograme bune de fludor si nu a dat impresia ca-i obosita. Chiar si virfurile sint OK si ieftine dar eu nu am consumat inca nici unul complet. Sa stii ca merita sa mai adaugi ceva bani si sa-ti iei una adevarata. Link spre comentariu
dan cod Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Si eu am avut si SL20 si SL30.Luate de mult folosite ani de zile si apoi vandute altora care lucreaza si azi.Peste 15 ani de folosire zilnica.Eu le-am vandut ca am trecut atunci pe weller/Metcal. Link spre comentariu
XAN77 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 (editat) Eu am folosit 7 ani un solomon cu stație diy după scheme de aici de pe forum, letcon luat de la capodimonte pe vremea aia, dar de 2 ani am ljuat o stație gordak pentru că aveam nevoie de aer cald. Stația gordak, avînd letcon, am folosit-o exclusiv renunțînd la stația veche deși era ”modernizată” la versiunea cu mcu și afișaj. Asta e, mi s-a părut nepractic să stau cu ambele pe birou. Ce vroiam să spun de fapt este că acum nu mă mai pot întoarce la letconul solomon, îmi pare prea gros și butucănos. Letconul gordak o fi el chinezărie dar e mai plăcut în mînă. Nu credeam să conteze dar experiența a dovedit că da. Acum mă gîndesc că unu și mai slim își merită banii. În consecință, pentru Dan, recomand și eu tot un gordak cu aer cald, se încadrează perfect în buget iar aerul cald fie el folosit rar e foarte util. Editat August 27, 2016 de XAN77 Link spre comentariu
dan cod Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Sa lucrezi cu Metcal sa vezi atunci letcon comod. Link spre comentariu
Vizitator maldii Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Salutare , as vrea sa cumpar si eu o statie letcon gen http://www.tme.eu/ro...ong-industrial/ dar as vrea sa stiu daca este mai buna decat letconul de la gordak ma intereseaza in special la curatat paduri pentru reballing sau lipituri pe placi mai maricele Link spre comentariu
gica70 Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Acea statie nu are termostatare; pentru lucrari neppretentioase e buna si asta. Link spre comentariu
sesebe Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 La care statie te referi ca nu are termostatare? Link spre comentariu
gica70 Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 (editat) La cea din urma din link, bineinteles. Editat August 28, 2016 de gica70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum