adircf Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 oricum.. nu are rost sa va certati pe un difuzor :goodman: :weedman: Se vede ca esti nou pe forumurile de profil audio... :drinkers: Am prieteni care bubuie la sonorizari niste boxe cu basi de 300w cu amplifuri de 500w si nu crapa. :naughty: :naughty: trebuie sa stii cum sa le folosesti :naughty: Puterea Activa, aparenta, reactiva, radioactiva Scuze ca iti zic si nu vreau sa fiu rau, dar cred ca pe nimeni nu intereseaza chestiile astea. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 sharky wrote: Probabil omul are un amplif pe care scrie 30W si mania de a invarti volumul pana in capat. Nu sunt genul! (am si eu ureche muzicala) :rock: In rest am inteles ce vroiai sa spui! Multumesc :smt003 Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 Topic closed.As lasa discutia sa continue, dar mi s-au terminat floricele de proumb :axe:PS: Am intalnit persoane care intr-adevar au ureche muzicala ( canta la pian, acordeon, orga electronica etc ) si pt ele orice boxa nu suna bine, numai dupa ce intra amplificatorul in sturatie...asa ca nu tine faza cu urechea muzicala... Link spre comentariu
Postări Recomandate