Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV china TDA11105

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

16

• FLORIN IORDACHE

10

• leoncris

3

• adydep

3

Da,am studiat si eu schema...si cam asa pare,adica cum zice colegi mai sus... sa fie procesorul cu mici probleme la pinul H-out.

Pana la urma ar trebui s-a incercati cu un alt procesor .

O seara buna va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Soclu soclu...dar nu am decat 11106 si 11126...cu 05 nici nu am vazut sa cumpar...nu stiu daca are cristronic

Intrebati pe domni, Cristronic sau Toni Marginean daca are vreunu pe stoc din recuperari....dar sa fie bun (functional).  :reytre 

Cu putin noroc,poate,poate se rezolva . Va doresc mult,mult succes !

Doamne ajuta !!!

Link spre comentariu

Soclu soclu...dar nu am decat 11106 si 11126...cu 05 nici nu am vazut sa cumpar...nu stiu daca are cristronic

Posibil sa functioneze si cu TDA11106,daca tunerul de pe sasiu,este cu benzi(sinteza de tensiune).Aproape sigur,va trebui alta telecomanda,compatibila cu noul procesor.

Link spre comentariu

Si trebuie scrisa si memoria cu alt dump care "sa-i placa" TDA11106.

Nici nu se pune problema sa nu trebuiasca rescrisa memoria cu un soft care sa fie valabil pentru acest procesor TDA11106. Deci 99,9 % trebuie facuta chestia asta. :reytre

Link spre comentariu

BV l-am scchimbat din prima...tranzistorii EW nu i-am verificat...o sa incerc si cu ei

Terminatia disponibila pentru 1106 este cu AQ6 la sfarsit

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Parerea mea este ca , inainte de a munci la cele 200 de lipituri, sa pui osciloscopul de la procesor pana la finalul de linii. E o manifestare care se preteaza la astfel de verificare, formele de unda sunt cunoscute, poate eviti munca in zadar.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

As ruga sa se posteze aceste forme de unda...sau un topic unde sunt....as fi recunoscator...o sa postez si eu ce am pe osc. 

oricum frecventa este de15,6khz, problema este ca in baza driver am doar 166mV RMS, cam putin ca sa deschida tranzistorul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări