Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ipa 300v2 alimentat la 85 v +-

myghtnight

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• myghtnight

4

• Dr4g0n

3

• Mircea Crisan

2

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

In primul rand nu am spus eu exact ca asta e durata de viata la aceasta alimentare, ci este durata de viata estimata luand in calcul calitatea componentelor din comert, cateva kituri de acest tip testate din 2004, durata medie de functionare standard (tipic 20%) si cateva formule de calcul a probabilitati de defectare a unui produs pe care ti le recomand sa le studiezi la disciplina "Fiabilitate si calitate", daca ai facut o facultate. Daca nu ai facut-o inca....multe succese.

Asa ca, stiu eu bine ce am spus mai sus, the_beast

IPA300V2 este in KIT facut de mine

De unde stii tu ce care este calitatea pieselor si cum l-ai testat tu in 2004 acest modul ca eu il fac de 6 luni ?

Vorbeste gura fara tine !!!

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Eu am exemplificat un kit asemanator facut cu acesti finali. Cred ca nu am fost suficient de inteles.

da, cum sa nu. In schema aia am fost primul care a implementat IRFP260N Cand vorbiti de un anumit amplificator nu va legati de anumite denumiri cum e cazul de fata si anume IPA300V2 pentru ca denumirea si calitata pieselor sunt puse acolo DE MINE.Vorbiti va rog la modul general despre o anumita SCHEMA nu PRODUS !!! :toimonster:
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

M-am hotarat sa incerc sa construiesc un IPA300V2 si eram curios daca merg inlocuiti IRFP450 cu IRFP260 dar se pare ca Vasile a raspuns deja la nelamutirea mea.Schema o am este din primul post dar ma intreb daca pentru o mai mare siguranta merge cu 4 perechi de finali?Sunt ceva modificari in schema daca inlocuim IRFP 450 cu IRFP260?Merge schimbat BC546 din superdioda cu MJE 340?Are cineva un mic secret de vanzare cu privire la ampliful asta?

Link spre comentariu

Merg inlocuiti desigur irfp450 cu irfp260.Placa merge si cu 5 perechi de finali nu e o problema asta .Iar in ceea ce priveste Bc-ul din dioda intotdeauna am pus un mje340 (sau ceva similar)ca bc-ul nu facea contact ca lumea cu radiatorul.

Link spre comentariu

Desigur ca asa nu-ti spuneam .Am facut mai multe variante (nr finali) ale acestei scheme si au mers foarte bine .Adevarul e ca eu am bagat IRFP460 (depinde ce am)Dar nu vad o problema sa bagi irfp 260

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări