Vizitator StefanT Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Eu as crede ca totusi se mai poate repara , ia spune acolo unde am incercuit cu rosu este ars cum se vede in poza? https://s11.postimg.org/5xezjguk3/post_260243_0_96296700_1472132029.jpg Da. Este ars acolo. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Atunci trebuie dus la un atelier care se pricepe , sunt multe ateliere care nu se complica daca vede cai ars si vil returneaza inapoi Link spre comentariu
cipri_mury Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Eu i-am făcut o recomandare pe privat colegului @StefanT dar apoi a precizat ca a trimis deja aparatul la un alt service.Daca nici acolo nu se va putea repara poate va apela unde i-am recomandat,dumnealui știe. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Eu mas recomanda pe mine dar daca a fost in atitea ateliere cine stie ce ia mai facut si poate ia mai provocat vreun defect accidental Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum