ALEKS Postat Decembrie 15, 2004 Partajează Postat Decembrie 15, 2004 As dori si eu putin ajutor in constructia unui woofer. Stiu ca in primul rand se procura difuzorul eu am achizitionat urmatoarea componenta (probabil ca imi veti sari in cap ca produsul nu se ridica la norme...):Nume: X-SERIES PROFESSIONAL WOOFERManufacturer: ALDA (Made in USA) (asta scrie pe cutie, nu stiu daca nu cumva este facut in Orient...)Model: AVD-X80 8" WOOFERImpedance: 4 ohmMAX POWER: 180W (probabil ca nu e putere sinus)SPL: 92dB (1W & 1m)Magnet: 13 OZBun, acum eu vreau sa ma indrume cineva spre o schema de amplificare care sa se preteze la acest woofer. Probabil ceva de cca. 30W.Iar ingredientul "magic" ar fi incinta. I-as fi recunoscator cui ma poate indruma spre constructia unei incinte pentru acest woofer. (capacitate, etc) Link spre comentariu
Vizitator met_al_x Postat Decembrie 15, 2004 Partajează Postat Decembrie 15, 2004 Pentru incinta... nu ai cumva parametrii TS ai difuzorului? Link spre comentariu
ALEKS Postat Decembrie 15, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2004 Din pacate, nu. Am sa caut pe Google, sper sa gasesc... Link spre comentariu
titro Postat Decembrie 15, 2004 Partajează Postat Decembrie 15, 2004 Nu cred ca ai prea mari sanse. Mai bine incearca sa masori param T/S Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum