BUGHIU Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 (editat) Vesnica problema cu firmware. Nu are nimeni un firmware bun care sa NU afisesze imaginea rasturnata?!?! Am incercat mai multe dar NU am gasit unul cu imaginea normala!! Sasiul este : TP.SIS231.P83-C13116!! Panelul nu stiu exact ,nu l-am desfacut sa vad......!!! Editat August 25, 2016 de BUGHIU Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Vesnica problema cu firmware. Nu are nimeni un firmware bun care sa NU afisesze imaginea rasturnata?!?! Am incercat mai multe dar NU am gasit unul cu imaginea normala!! Sasiul este : TP.SIS231.P83-C13116!! Panelul nu stiu exact ,nu l-am desfacut sa vad......!!! Trebuie neaparat descafacut tv-u si spus si modelul de panel... Ca asa ne este noua mai usor sa cautam cea ce va trebuie dvs.... Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 25, 2016 Autor Partajează Postat August 25, 2016 Pai tv-ul e desfacut....dar seria panelului e la ....mama naibi ..... Banuiesc ca nu ai desfacut acest model de tv .....ozn mai degraba ,ca sa vezi ce constructie tampita are!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Pai tv-ul e desfacut....dar seria panelului e la ....mama naibi ..... Banuiesc ca nu ai desfacut acest model de tv .....ozn mai degraba ,ca sa vezi ce constructie tampita are!! Eee,chiar acest model nu am avut pana acum.dar am avut alte modele...deci stiu ca e destul de complicat,dar asa se ia banii...si asa e electronica asta.. Adica cateodata se ia banii mai usor,dar cateodata se ia ff greu banii.Da orisicum de cheltuie banii se cheltuie fff usor mereu,nu prea trebuie sa ne chinuim la asa ceva. Deci asteptam modelul de panel ca sa va putem ajuta !! O zi minunata va doresc !!! Link spre comentariu
dan cod Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Treaba cu imaginea rasturnata e usor de rezolvat.Se intoarce Tvul invers. Si pana intorci TVul invers incearca asta. http://www.postaonline.ro/37oef4pxon6g/LCD_Vortex_v32ed2d_LED_FLASH.rar.html Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 25, 2016 Autor Partajează Postat August 25, 2016 ....Mda....la asta cred ca raman; intors tv-ul invers..... Merci de soft,exact asta l-am scris si vede rasturnat..... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 pentru usb http://www.fileshare.ro/en/e3172265386 Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 26, 2016 Autor Partajează Postat August 26, 2016 Multumesc colegul Iulian....dar a plecat cu aparatul ....asa cu imaginea rasturnata!! Daca nu gaseste nicaieri pe altcineva sa-l faca ,poate se reintoarce si incerc si acest ....''SISEU''.... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 (editat) pesemene ca l-o prinde in tavan si asa e numai bun Editat August 26, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum