satelit Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Buna ziua, am cumparat o freza fus 22 si am constatat ca are sania care ridica masa metalica este blocata sus. Am desfacut suruburile sa vad ce-i cu pana dintre sanie si fraza si am observat ca cineva a bagat o tablita, probabil ca sania avea joc. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, idei despre cum as putea debloca sania. Va multumesc Link spre comentariu
dany_cta Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 In primul rand cu wd40 in zonele de contact care probabil au ruginit si au cauzat blocajul Link spre comentariu
satelit Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Multumesc pentru ajutor. Am reusit intr-un final sa deblochez masa metalica. Am observat ca atunci cand duc masa jos aproape de bazinul cu emulsie pana se ridica cam 3 cm din locul ei. Este ceva normal?? Va rog sa-mi dati daca aveti manualul de reparatii al frezei fus 22. Va multumesc Link spre comentariu
relu62 Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 (editat) Nu este normal ca pana sa se miste de la locul ei.Trebuie sa aiba niste suruburi de blocare si reglaj. http://www.cnctar.hunbay.com/Lampas/FUS22%20Gepkonyv/ Editat August 29, 2016 de relu62 Link spre comentariu
satelit Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Am sa vad ce-i cu pana, cand am adus freza am culcat-o si a curs ulei din ea, Va rog sa-mi spuneti unde si cat ulei sa-i pun, eventual un manual tehnic daca aveti. Va multumesc Link spre comentariu
satelit Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Va rog sa-mi spuneti cum pot sa verific si sa schimb uleiul la freza fus 22. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum