Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BANG&OLUFSEN mod. BEOVISION LX2500

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

Se stie ca telecomenzile pt. aceasta marca sunt "problematice".Am incercat cu MFY cod 398 ,cam acesta este singurul cod dat pt B&O , dar nici nu vrea sa "auda"Deci... doar telecomanda originala? Multumesc!

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

4

• ANDRASONI LUCIAN

3

• palcu ion

2

• orgasmo

2

Toni Marginean

Nu merge, de altfel nu vad de ce ar merge cu Bravo si nu merge cu MFY...Multumesc!

Am intalnit aceeasi problema cu telecomenzile programabile in cazul B&O. Pana la urma am gasit originale la 75 lei.

Link spre comentariu

Da, merge COM 3216.Este interesant ca nici testerul QUNDA QD-JMY2005 nu o "vede", un tester facut de mine "vede" un singur impuls, la fel si cu camera foto.Va multumesc!

Link spre comentariu
Toni Marginean

In baza de date de la telecomanda programabila Bravo exista RTV P1694Y, cu codul 88110.

Am programat Bravo si nu face toate functiile (dintre care doua importante: store si stby).

Link spre comentariu

personal am intalnit multe ciudatenii mfy bravo si anume ce mergea cu mfy nu mergea cu bravo si invers ,un tv metz lcd facea cu mfy toate functiile mai putin menu,cu bravo totul era ok,precum si cu superior 4.1, superior 4.1 ma ajutat in multe cazuri cu tv import uk,de care bravo sau mfy nu auzise,dar logitech harmony le cam intrece pe toate,dar pacat ca nu e o telecomanda accesibila sa o poti vinde clientului ,deci e buna mai mult sa o ai in atelier

Link spre comentariu

am doua variante,una este VISAelectronics si alta COM,ambele originale

de vanzare,testate pe tv BANG&OLUFSEN-detalii pm

Editat de palcu ion
Link spre comentariu
Toni Marginean

de vanzare,testate pe tv BANG&OLUFSEN-detalii pm

Ca sa-i trebuiasca telecomanda este necesar sa-i vina trafo linii echivalent HR6212!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări