Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pick-up TESLA NC430

andreidaniel

Postări Recomandate

Buna seara! Posed acest aparat si cu mici ajustari de-a lungul timpului (schimbat ac/curea/ungere ax tambur platan) si-a facut treaba destul de bine. Recent a mai trebuit si uns putin cu spray de mecanisme fine (la alt model de pickup acest spray a dat rezultatele dorite). A functionat si aici insa la acel lift al bratului, era inainte o vaselina care devenise vascoasa, adunase si ceva scame, iar sprayul a diluat-o si acum bratul cade brusc si la fullstop il arunca. Ce sa fac? Ce vaselina sa pun la loc pe ax si cata? Vechea vaselina avea cca 30 ani cam de cand e si aparatul. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreidaniel

4

• sesebe

1

• neluelectron

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Daca este pe plastic, se foloseste o vaselina speciala alba dar nu mai stiu exact de unde o poti cumpara. Ar trebui sa incerci la cei ce fac service/comercializeaza pistoale airsoft pt ca se mai utilizeaza si pe la jucariile alea periculoase.

Eu nu m-as agita prea mult si as pune o vaselina normala, pe baza de sapun de potasiu (cred) am luat e din dedeman, ceva pe albastru si s-a comportat perfect oriunde am pus-o.

Link spre comentariu

Axul este metalic, cilindric al liftului si are un arc in spate cu o piulita. Tot in spate la mecanica mai e o piesa cu 2 arcuri care il apasa pt a-l ridica. Gulerul in care se plimba acel ax e din plastic.

Din aia de mecanica gen pt bicicleta sare din schema ca ar fi mult prea groasa sau ar trebui luat prea mult strat.. Alta vaselina nu prea mai stiu decat cea de maini....

Link spre comentariu

Am incercat cu o vaselina traditionala in pahar luata gen cea pt bicicleta dar fara efect. Am incercat spray grease silicon, respectiv silicon oil extras cu seringa si pus insa degeaba.. is cam prea diluate... Alte solutii idei?

Link spre comentariu

Buna idee. Mc fain. Dar unde se gaseste? Pe la serviceuri auto am gasit doar de bord...colorata, parfumata. Iar in Kafland am gasit o solutie pt cauciucuri bazata pe ulei de silicon. O fi buna si aia ori ba? E tip spray/puf.. intr-o sticla transparenta similara celei de sters vitrine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări