Lastwish Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 (editat) Ma puteti ajuta cu mai multe detalii despre acest strung Summit 380 ? Cea mai mare nedumerire a mea ...are sau nu ambreiaj, deoarece nu vad a 3-a bara cu maneta de ambreiaj? Multumesc Editat August 23, 2016 de Lastwish Link spre comentariu
bcristian Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Nu cunosc modelul, dar maneta din dreapta sus nu e cea care controleaza sensul, frana si ambreiajul? Link spre comentariu
relu62 Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Din cate vad eu,ambreiajul este electric si se comanda de la comutatorul acela cu protectie ca o oala de sub maneta de avansuri din dreapta. Link spre comentariu
Vizitator zoly_92 Postat Februarie 23, 2017 Partajează Postat Februarie 23, 2017 Buna ziua! Ma intereseaza daca are cineva de pe forum cartea, manualul de utilizare al acestui model de strung, Summit 380. Din ce am mai vazut este foarte asemanator(daca nu identic) cu SNU380. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum