sesebe Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Salut colegi, Am o problema cu un robinet la un aragaz Gorenje model GI4307E. Este de tipul cu supraveghetor de flacara iar de citeva saptamini nu mai vrea sa ramina cuplat. Ce anume este defect? Tot robinetul sau este suficient sa schimb numai asa-zisa termocupla? Si daca tot trebuie sa cumpar ceva, de unde pot comanda la un pret cit mai rezonabil (pe privat daca se considera reclama). Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 verificati contactul de la termocupla cu robinetul pentru inceput.desfacti legatura si verificati continuitatea cu un ohmetru , apoi verificati daca apare o tensiune masurabila cand puneti termocupla in flacaraabia dupa aceste verificari aveti un diagnostic complet si stiti ce aveti de facut. Link spre comentariu
sesebe Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 Mi-am comandat ambele tipuri de termocuple ce sint utilizat ela plita de la aragazul meu si voi face verificarile atunci cind sosesc astea pt ca este foarte dificil sa il desfac. Trebuie sa scot un dulap si apoi sa scot si aragazul afara ca sa am acces la suruburile ce fixeaza plita, treaba de citeva ore.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum