validae Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Consumul e totuși prea mare în condițiile date. Nu cred că trebuia să depășească 1,5kWh în cele mai proaste condiții.Combina mai răcește eficient în ambele secțiuni ? Link spre comentariu
costy Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 temperatura e de 3 si -17 cu temostatul pe mediu(are 3 setari low med si high) Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Nu stiu de ce am asa o banuiala, cum ca (,) consumul declarat de fabricant corespunde nivelului low...restul e pe proprie raspundere. Link spre comentariu
costy Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 o sa refac masuratoare si pt low sa vedem; are cineva o recomandare pt un frigotehnist bun in bucuresti? Sa nu fie genul care doar baga niste freon si gata Link spre comentariu
validae Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Păi dacă răcește, nu e nevoie să umble cineva la el. Doar că mi se pare că are consumul cam mare, vezi și pe ,,low,, cum e......eu am specificat că am măsurat consumul meu la 4*C în frigider și -15*C în congelator. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Daca este cuiva util manualul de reparatie Daewoo ERF-310 340 370 daewoo_erf-310_340_370.pdf 1 Link spre comentariu
costy Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 pe low, consumul a scazut la 1,8kWh Link spre comentariu
validae Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Dacă răcește bine și uniform, lăsați-l în pace, ăsta o fi consumul lui. Ce putere are motorul compresorului ? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 (editat) In ce stare este burduful? Se închide bine? De multe ori pe la colturi nu se închide bine și atunci motorul merge mai mult ca să compenseze pierderile. Are spațiu suficient pe lingă placa spate de răcire (placa poate fi și îngropată în peretele spate la astea noi)? Cit de des este deschisa ușa/ ușile și cit timp sint ținute deschise? Eu de exemplu am găsit-o pe cea mica cu ușa la frigider deschisa și stind și "admirând" conținutul încercând sa se decidă ce sa ceara de mincare. Editat Februarie 19, 2018 de sesebe Link spre comentariu
costy Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 i-am lasat special spatiu in spate, e cu serpentina clasica. burduful pare ok la prima vedere, de umblat in el nu se umbla decat dimineata si seara ca in rest nu-i nimeni acasa, puterea motorului e undeva la 130-140W conform prizei care masoara Probabil asta-i mersul lui 1,8 e relativ aproape de consumul declarat de producator care oricum banuiesc ca era la modul ideal Link spre comentariu
blacired Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 La consumul pe zi diferit dat de producator, intervine uzura mecanica al compresorului,, motorul merge mai mult timp ca sa satisfaca cerintele termostatului, deci consuma mai mult intr-o zi...asta in cazul ca sistemul nu are si pierderi de refrigerant. Link spre comentariu
Vizitator Valentin Nita Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Am patit-o din nou. Frigiderul nu se opreste, dar am 2,7C in frigider, cu multa zapada pe placa de racire si -20C in congelator. De mentionat ca i s-a montat placa interioara, ca a lui originala era fisurata. L-am dezgivrat si curatat de zapada, dar tot asa face. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Cand temperatura e in parametri dar compresorul nu se opreste, ori sonda nu e la locul ei, ori termostatul s-a suparat pe viata. Link spre comentariu
Vizitator Valentin Nita Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Multumesc! Link spre comentariu
Feretech Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Zapada cit acopera din suprafata vaporizatorului?Daca 100% atunci are termostatul defect iar daca suprafata este mai mica atunci instalatia are gaura si nu mai are agent frigorific suficient ca sa ajunga la teaca termostatului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum