Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frigiderul nu se mai opreste din mers!

Vizitator gavril marius

Postări Recomandate

Consumul e totuși prea mare în condițiile date. Nu cred că trebuia să depășească 1,5kWh în cele mai proaste condiții.Combina mai răcește eficient în ambele secțiuni ?

Link spre comentariu

Păi dacă răcește, nu e nevoie să umble cineva la el. Doar că mi se pare că are consumul cam mare, vezi și pe ,,low,, cum e......eu am specificat că am măsurat consumul meu la 4*C în frigider și -15*C în congelator.

Link spre comentariu

In ce stare este burduful?

Se închide bine? De multe ori pe la colturi nu se închide bine și atunci motorul merge mai mult ca să compenseze pierderile.

Are spațiu suficient pe lingă placa spate de răcire (placa poate fi și îngropată în peretele spate la astea noi)?

Cit de des este deschisa ușa/ ușile și cit timp sint ținute deschise? Eu de exemplu am găsit-o pe cea mica cu ușa la frigider deschisa și stind și "admirând" conținutul încercând sa se decidă ce sa ceara de mincare.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

i-am lasat special spatiu in spate, e cu serpentina clasica.

burduful pare ok la prima vedere, de umblat in el nu se umbla decat dimineata si seara ca in rest nu-i nimeni acasa, puterea motorului e undeva la 130-140W conform prizei care masoara

Probabil asta-i mersul lui 1,8 e relativ aproape de consumul declarat de producator care oricum banuiesc ca era la modul ideal

Link spre comentariu

La consumul pe zi diferit dat de producator, intervine uzura mecanica al compresorului,, motorul merge mai mult timp ca sa satisfaca cerintele termostatului, deci consuma mai mult intr-o zi...asta in cazul ca sistemul nu are si pierderi de refrigerant.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Valentin Nita

Am patit-o din nou. Frigiderul nu se opreste, dar am 2,7C in frigider, cu multa zapada pe placa de racire si -20C in congelator. De mentionat ca i s-a montat placa interioara, ca a lui originala era fisurata. L-am dezgivrat si curatat de zapada, dar tot asa face.

Link spre comentariu

Zapada cit acopera din suprafata vaporizatorului?Daca 100% atunci are termostatul defect iar daca suprafata este mai mica  atunci instalatia are gaura si nu mai are agent frigorific suficient ca sa ajunga la teaca termostatului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări