dan cod Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Asa cum spuneam revin cu poze despre o sursa reglabila AC-DC nestabiulizata achzitionata recent.Astepta pareri pro-contra dar pertinente nu discutii de bodega. Documentatie din pacate nu am gasit nimic despre ea.Poate cineva gaseste pe undeva. Link spre comentariu
spark Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Cam ""subtire"" pe net despre luctor___in revista elektor au articole despre produse luctor__mai era un produs la vinzare si pe okazii.ro Link spre comentariu
dan cod Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 Nici eu nu am gasit nimic despre sursa asta.Poate e ceva firma mica sau cine stie Link spre comentariu
elman Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Prin ce metoda se reglează tensiunea? Link spre comentariu
mihaighe Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 (editat) Prin ce metoda se reglează tensiunea? Autotransformator cu iesirea pe un transformator de 30v,de aici si DC cu punte si condensator si AC direct.Dupa cum se vede DC nu este separat de AC si folosesc aceasi borne de iesire. Astepta pareri pro-contra dar pertinente nu discutii de bodega. Eu as pune borne de iesire separate pe DC si separate pe AC,si as scoate si un rand de borne de 0-220V si in AC si in DC separat(cu conditia sa tii cont ca nu este separare galvanica fata de retea). Editat August 28, 2016 de mihaighe Link spre comentariu
dan cod Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 Nu merita modificata.Este buna asa cum este si as strica si aspectul ceea ce la mine chiar conteaza.Nu imi trebuie reglabil 0-220V(am altele separate galvanic)si de putere mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum