djkokoelectro Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) salutare detin un brat de weller pu81 24v 80w si as vrea sa ii fac o statie, ati putea sa imi recomandati o schema?am cautat si cu google dar nu am idee daca sunt ok poate ati facut si aveti idee cum merg. multumesc Citeste descrierea rubricilor inainte de a posta ! Editat August 22, 2016 de mircea calin Link spre comentariu
dumitru_a Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 aveti chiar aici pe site foarte multe scheme de statii de lipit foarte bune , realizati cu incredere ceea ce va doriti Link spre comentariu
rlodina Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Cred ca letconul este WEL.WSP80 - daca da - eu i-ti recomand proiectul eSol: - eSol - elforum - din pacate site-ul colegului de forum ciocead4 - eossystem.ro - nu mai merge Dar daca vrei sa te apuci de ea cu sigurata gasim schema, cablaj, program. Link spre comentariu
bogdan546 Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 aici este data schema statiei http://www.electronicspoint.com/threads/weller-pu81-soldering-iron.276830/ Link spre comentariu
djkokoelectro Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum