Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa de apa kama3

Vizitator istvan szeckely_260141

Postări Recomandate

iona potchivano,o pompa de apa de la izvor put kama 3 arunca siguranta de la tablou electric.Pus am siguranta automat si a sarit la cofret.Ajutati  sa repar ca a fost o pompa foatrte buna .Segit erosit szivattyu viz.

Koszonom szep!

in fintana pompa sta intro galeata nu o putut trage homok nisip in elice motor bun folosit multi ev ani de pompa nu cumpar alta,vreau segit sa o repar!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• validae

2

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Doriţi  să o reparaţi personal sau doriţi un meşter care să ştie să  repare astfel de pompă la dvs în localitate?

Cred că bobina i-a intrat în scurt....şi e imposibil  de reparat acasă,trebuie dusă la un atelier de bobinaj motoare electrice!

Dvs puteţi să verificati dacă cablul de alimntare e bun până la intrarea în pompă...că e posibil să se fi scurtcircuitat şi el...mai ales partea de cablu care a stat în apă.

Link spre comentariu

iona potkivano eu verificat cablu in tinerete si acum mai reparat radio nu ave scurt cablu este bun.

in tinerete reparat si acum reparat radio nu stiu sa bobinez motor

fabrica atelier de bobinaj cere penz bani multi eu stiu masura cu aparat,vreau sao repar cu mina mea ajutor la mesteri voi .

Link spre comentariu

Ştiu că e scump(mulţi bani) bobinarea motorului...dar e imposibil să o puteţi bobina dvs!

Pompele submersibile au bobinele izolate special(pentru că funcţionează în apă)...şi e pericol de electrocutare(curentează apa) dacă nu e bobinată  de către cineva specializat în aşa ceva!

Link spre comentariu

iona potchivano,o pompa de apa de la izvor put kama 3 arunca siguranta de la tablou electric.Pus am siguranta automat si a sarit la cofret.Ajutati  sa repar ca a fost o pompa foatrte buna .Segit erosit szivattyu viz.

Koszonom szep!

in fintana pompa sta intro galeata nu o putut trage homok nisip in elice motor bun folosit multi ev ani de pompa nu cumpar alta,vreau segit sa o repar!

Ştiu că e scump(mulţi bani) bobinarea motorului...dar e imposibil să o puteţi bobina dvs!

Pompele submersibile au bobinele izolate special(pentru că funcţionează în apă)...şi e pericol de electrocutare(curentează apa) dacă nu e bobinată  de către cineva specializat în aşa ceva!

multumesc la dumnevostra ajutor cum eu reparat radio electronica tinerete stiu masura cu aparat poate cupru inca bun aparat pus pe scara omilor verificat cablu bobina nu da la masa.

credeti voi ca apa din izvor intrata in bobina

miine desfacut sa vad in motor fotografia nem tudom forum poza.multumesc frumos 

koszonom szep egi esjazka szep

eu nou pe forum nu stiut prea bineeeee foloos folos clavitura calculatoru   lui 

Link spre comentariu

Ați mai scris deja și în alt topic și v-am răspuns și acolo, dacă aveți o punere la masă sau scurtcircuit în bobinaj, motorul trebuie rebobinat.Dacă nu ați mai bobinat niciodată un motor, nu veți putea învăța de pe forum. Vă spun asta fiindcă am bobinat câteva motoare, cel mult poate găsiți pe forum pe cineva care să vi-l facă ceva mai ieftin, dar singur nu aveți ce-i face. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări