Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme print pdf pe Hp 1006

tommymd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tommymd

11

• FLORIN IORDACHE

9

• maryuss2011

5

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am incercat si cu antivirusii dezinstalati, tot asa. Cred ca e o problema de soft a imprimantei, cu numai imaginile scanate din pdf nu le face bine.

Am un multifunctional Brother cu cerneala, pe ala ies perfect.

La fel face si cu pdf lite.

Cel mai probabil sunt diferite nuante si pe unele nu le recunoaste sau cine stie.

Poate fi documentul scanat cu probleme? Eu il vad bine pe monitor. Asa ar trebui sa se vada si listat. Sau pot exista diferente?

Editat de tommymd
Link spre comentariu

Puneti o poza cu un print PDF si o poza cu un print DOC

Da,da buna ideea,dar sa fie acelasi doc....adica poza cu un print PDF si poza cu un print DOC..sa fie cu acelasi scris,okkk ,nu alt scris sau alt doc,okkk ???

Asa o sa vedem diferentele intre ele.... Asa ca ateptam pozele !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Acum am mai multe pe cap si nu m-am gandit la chestii simple. O prostie din partea mea.

M-am chinuit cu pdf convertere si nu m-am gandit sa copiez pur si simplu o pagina in word. :scarpin

Probabil nu-s foarte bune nici pdf-urile, pentru ca si din word tot sters imi printeaza acel document. Pe Brother insa este acceptabil.

Nu ma prea pricep cu postatul imaginilor pe forum, am pus in 4shared o pagina pdf normal, una cu pdf printer, una copiata in word si una printata cu brother. Nu le-am facut poze, le-am scanat ca se vede mai bine.

Daca vreti sa la pun altfel, incerc altfel.

http://www.4shared.com/photo/aaSgwr_Pba/pdf_simplu.html

http://www.4shared.com/photo/NEtVoF5hce/pdf_dupa_transformare_cu_pdf_p.html

http://www.4shared.com/photo/jjot3zcYba/word.html

http://www.4shared.com/photo/nKsIcp2eba/brother.html

Editat de tommymd
Link spre comentariu

Pare cam defect din imprimanta...cartus infundat.P.S: Ce este acela BROTHER?

EDIT: Pun eu pozele pentru cei ce nu au cont pe 4shared

1: PDF simplu

Posted Image

2: PDF dupa transformare cu pdf print

Posted Image

3: WORD

Posted Image

4: Brother

Posted Image

Editat de maryuss2011
Link spre comentariu

Pare cam defect din imprimanta...cartus infundat

Da,dar totusi care e smecheria cu imprimanta asta,adica de ce in format word scoate bine si in format pdf nu scoate bine???

Asta nu prea am inteles-o nici eu. :sparge:

Nu tot cu acelasi cartuse le scoate pe amandoua,adica si in format word si in format pdf ??? :ops

Link spre comentariu

Vrei sa tiparesti bine sau vrei sa tiparesti cu driverele de HP1006?

Daca vrei sa tiparesti bine iti recomand o solutie care functioneza cu toate imprimantele HP Laser ale caror drivere nu functioneaza cum trebuie.

Pasul 1, instalezi imprimanta Laser Jet HP 4P (nu alta).

Pasul 2, setezi dimensiunea hartiei inainte de a tipari ceva (A4).

Pasul 3, Selectezi imprimanta HP4P ca imprimanta activa.

Pasul 5. Tiparesti ce vrei, astept vesti. :tryre

Link spre comentariu

Brother e un multifunctional cu cerneala (in ideea ca documentul poate fi printat si se vede pe alta imprimanta).

Chestia e ca nu printeaza asa sters orice pdf, cele pe care le fac eu, scrise, se vad bine. Doar cele scanate sau facute poze sa nu poate fi copiat din ele.

Cu alte documente nu am avut probleme. E ciudat oricum.

Infundat nu e ca e laser. Si daca merge pe alte documente bine (doc, xls, poze etc) la partea mecanica nu cred ca sunt probleme.

In principal am luat-o pentru pcb-uri. Daca nu-i dau de cap asta e, nu-i capat de lume.

O sa incerc si varianta propusa mai sus.

Link spre comentariu

Chestia e ca nu printeaza asa sters orice pdf, cele pe care le fac eu, scrise, se vad bine. Doar cele scanate sau facute poze sa nu poate fi copiat din ele.

Ahaa...deci este o chestie de rezolutie acolo...incercati sa modificati rezolutia de printare cum am scris mai sus

Link spre comentariu

E pusa pe 5 (cel mai negru), debifat economode, bifat all text as black, 1200 dpi, bifat print as picture, modificat grosime si tip de hartie etc, cam tot ce am gasit ca se poate face.

Indiferent de modificari nu se vede nici o schimbare, imi lasa impresia ca nu tine cont de modificari sau asa ceva.

Si culmea, numai cu pdf-uri.... cu restul se cunoaste diferenta daca modific setarile.

O fi fost facuta cand pdf-urile erau altfel si nu a actualizat nimeni driverul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări