Vizitator AurelCojocea Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Va salut dragi colegi,am un prieten care a facut rost de acest model de tv si nu are telecomanda,datele despre el le-am primit prin telefon,asi dori sa stiu ce telecomanda ar merge la acest tip de tv Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Pai nu ati incercat cu urmatoarele telecomenzi : 1040,2040,3040 ??? Link spre comentariu
Vizitator AurelCojocea Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Pai nu ati incercat cu urmatoarele telecomenzi : 1040,2040,3040 ??? Va salut d-l Florin,tv nu este la mine datele le-am primit telefonic,tv este al unui prieten,oricum maine cred ca am sa ajung pe la el si sa facem o proba cu ce mi-ati dat dvs. Va multumesc sanatate multa Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Va salut d-l Florin,tv nu este la mine datele le-am primit telefonic,tv este al unui prieten,oricum maine cred ca am sa ajung pe la el si sa facem o proba cu ce mi-ati dat dvs. Va multumesc sanatate multa Ok,mai mult de 90 % o sa functioneze cu una din aceste telecomenzi . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum