cristeama Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 va rog , poate cineva sa ma ajute cu o schema pentru tv-ul din titlu ?, mainboard-ul are codul : tp.ms.3463s.pb801 ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) Modelul tv-ului eu cred ca nu e cel corect...mai mult de cat sigur ati gresit ceva... mainboard-ul are codul : tp.ms.3463s.pb801 ? Eu totusi a-si zice sa va mai uitati odata si la codurile placilor...okkk ?? Astept raspuns corect !!! Editat August 21, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
cristeama Postat August 21, 2016 Autor Partajează Postat August 21, 2016 nici eu nu am gasit nimic pe net !, toate datele sunt corecte, dupa eticheta este fabricatie : feb. 2016 in china pentru un consortiu italian Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 nici eu nu am gasit nimic pe net !, toate datele sunt corecte, dupa eticheta este fabricatie : feb. 2016 in china pentru un consortiu italian Ok,atunci incercati sa faceti niste poze cu placile dvs din tv-u...si sa le adaugati aici...ca sa vedem despre ce e vb...... Link spre comentariu
cristeama Postat August 21, 2016 Autor Partajează Postat August 21, 2016 nimic ? scuze, nu vazusem raspunsul, plaac de baza contine : atit alimentarea generala cit si c-da digitala, nu-mi fac sperante sa gasesc ceva pentru ca este prea nou Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 (editat) scuze, nu vazusem raspunsul, plaac de baza contine : atit alimentarea generala cit si c-da digitala, nu-mi fac sperante sa gasesc ceva pentru ca este prea nou Ok,nu face nimic,dar totusi 1-2-3 poze nu strica...poate,poate aveti norocul sa gasim ceva, daca nu gasim schema originala,originala,poate gasim ceva asemanator. Dar ce vream eu sa va mai intreb,daca ati zis ca e fabricatie noua,nouta,adica din feb...2016...acest tv-u nu mai e in garantie ca sa-l duceti la ei de unde la-ti cumparat ???Da daca la-ti desfacut,atunci nu mai functioneaza garantia pentru ca nu mai are sigiliu pe suruburi.. O seara minunata va doresc !!! Editat August 21, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
cristeama Postat August 21, 2016 Autor Partajează Postat August 21, 2016 nu-i al meu, clientul l-a adus din italia si l-a traznit la noi !, stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum