Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

united led32hs27

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

4

• FLORIN IORDACHE

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Modelul tv-ului eu cred ca nu e cel corect...mai mult de cat sigur ati gresit ceva...

mainboard-ul are codul : tp.ms.3463s.pb801 ?

Eu totusi a-si zice sa va mai uitati odata si la codurile placilor...okkk ??

Astept raspuns corect !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

nici eu nu am gasit nimic pe net !, toate datele sunt corecte, dupa eticheta este fabricatie : feb. 2016 in china pentru un consortiu italian

Ok,atunci incercati sa faceti niste poze cu placile dvs din tv-u...si sa le adaugati aici...ca sa vedem despre ce e vb...... :scarpin

Link spre comentariu

nimic ?

scuze, nu vazusem raspunsul, plaac de baza contine : atit alimentarea generala cit si  c-da digitala, nu-mi fac sperante sa gasesc ceva pentru ca este prea nou

Link spre comentariu

scuze, nu vazusem raspunsul, plaac de baza contine : atit alimentarea generala cit si  c-da digitala, nu-mi fac sperante sa gasesc ceva pentru ca este prea nou

Ok,nu face nimic,dar totusi 1-2-3 poze nu strica...poate,poate aveti norocul sa gasim ceva, daca nu gasim schema originala,originala,poate gasim ceva asemanator. Dar ce vream eu sa va mai intreb,daca ati zis ca e fabricatie noua,nouta,adica din feb...2016...acest tv-u nu mai e in garantie ca sa-l duceti la ei de unde la-ti cumparat ???Da daca la-ti desfacut,atunci nu mai functioneaza garantia pentru ca nu mai are sigiliu pe suruburi.. :scarpin

O seara minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări