Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bloc uus radio capri

dumitrescu_claudiu

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor userilor ! Va rog in a ma ajuta pt a modifica blocul uus a radioului din titlu! Daca cineva a mai modificat acest bloc sa imi dea detalile pentru piesele aferente ! Multumesc anticipat!

Editat de dumitrescu_claudiu
Link spre comentariu

Despre ce Capri e vorba? Capri Grossuper 6401 pe tuburi? Fiindca exista si Capri de buzunar...ce doriti sa-i modificati la tunerul FM? Sa receptioneze banda vest(88-108MHz)? Nu prea se poate, cel putin nu complet.

Link spre comentariu

Da scz pt ca nu am specificat seria! e vorba de capri grobsuper typ6401-c! stiu ca nu se poate acoperii toata banda dar cu un convertor atasat nu merge foarte bine!

Link spre comentariu

Presupun ca ai sch....se scot semireg304,307,308. se scoate cite o spira de o parte si de alta a prizei mediane la cele 2 bob. de acord (intr. si osc.) se reduce c301 la 15 pf,ecc85 nou,si merge intre 87-104-106Mhz...   Dar vei receptiona numai posturi apropiate fara o entena mare externa.     Bineinteles acord perf. pe 10,7.            

Editat de QQme
Link spre comentariu

Va rog in a ma ajuta sa indentific cele trei semireglabile daca se poate, nu vreau sa scot altceva ce nu trebuie! Cond. 301 in sch . e 39p la mine fizic e de 47p cat sa il redimensionez?

post-199224-0-67419800-1472379050_thumb.jpg

post-199224-0-66562100-1472379909_thumb.jpg

post-199224-0-53356000-1472379920_thumb.jpg

post-199224-0-58860900-1472379946_thumb.jpg

Editat de dumitrescu_claudiu
Link spre comentariu

Da mura in gura! Asa se zice! Deci trebuie eliminati definitiv din circuit ! Si modificate cele doua bobine! Multumesc ! O sa revin cu rezultatele daca intereseaza pe cineva!

Link spre comentariu

In prima faza,se reduc la minim,se scot spirele,se verifica banda receptionata,se optimizeaza din miezuri,(in sus sau in jos) apoi daca se doreste largirea benzii se scot semireg.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări