gigi56 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Buna ziua , Stimati colegi, imi este necesar de urgenta trafo linii cu codul original :BSC 24 - N0398 si nu am originalul ,si va rog pe dvs sa-mi spuneti cu alt trafo linii se poate inlocui pe cel original fara modificari la montare traful echivalent ,sau unde pot gasi traf original sa pot face comanda . Va multumesc . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 (editat) Tv,marca si model... Astept raspuns !!! S-ar putea sa fie echivanet cu urmatoarele traf-uri : BSC24-01N0398, BSC25-N0464, BSC25-N1571, TF0107. Dar mai intai de toate trebuie marca si modelul tv-ului...asa cum v-am mai spus... Editat August 20, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
geoky Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Nu esti deloc prieten cu "Gogu" ... trafu' asta se afla in mai multe magazine, nu le dau aici sa nu se considere reclama, nu este un traf deficitar . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 (editat) Nu esti deloc prieten cu "Gogu" ... trafu' asta se afla in mai multe magazine, nu le dau aici sa nu se considere reclama, nu este un traf deficitar . Hohoho,lume noua pe forum,salutare prietene !! Va-ti mai trezis si dvs.... Da,da stiu ca se gaseste si cel original,dar deocamdata am vazut ca e lipsa stoc...la magazinul de unde luam noi piese... Asa ca ar fi mult mai bine sa ne ofere depanatorul tv-ului marca si modelul lui ca sa vedem mai clar ce si cum e. Editat August 20, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
gigi56 Postat August 20, 2016 Autor Partajează Postat August 20, 2016 Domnilor va pot anuta ca TV - ul se numeste KENSTAR Model :S2001CUT , ii multumesc foarte frumos lui domnul Florin pentru echivalentul pentru traful linii original, si luni fac comanda Va doresc o seara frumoasa . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum