tepeleacatalin Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 buna dimineata am acest tv care a mai fost la mine la reparat....atunci era dereglat din meniu service desfasurarea imaginii pe verticala si sensibilitatea care erau date la minim...dupa reglaje si verificari a ajuns la un unchi la care a functionat foarte bine dupa un timp s-a intors cu imaginea zimtata si o serie de dungi ca niste umbre care se plimba in jos pe ecran peste imagine...se vad mai ales pe o imagine luminoasa si apar indiferent pe ce post este pus.....functioneaza pe cablu ca sursa condul mare de 100 /400 era umflat si alti 3 conzi din secundat sursa erau devalorizati...i-am schimbat si imaginea a devenit normala insa acele dungi continua sa coboare pe ecran probabil ca exista pe undeva o oscilatie ..ce ar trebui sa mai verific ?.... va multumesc mult pt orice sugestie cu respect am incercat sa fac poze dar nu se observa fiind foarte fine si avand o miscare rapida....nu stiu daca m-am exprimat clar Link spre comentariu
neagu Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Schimba toti conzi din primar si secundar la sursa chiar daca da bine la masuratoare. Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Poate este RAAul prea mare.Eu spre asta tind sa cred Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat August 20, 2016 Autor Partajează Postat August 20, 2016 am reglat RAA din meniu service ...apar purecii si pe toate posturile si nu se mai vad dungile...la asta m-am gandit si eu de prima data ...dar pt o imagine fara pureci...si e cuplat pe cablu.....sunt cadorisit cu acele dungi...AGC este la 80..era la 90 cand a venit....pe la 70 incep purecii Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Schimba conzi de pe linga jungla Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat August 20, 2016 Autor Partajează Postat August 20, 2016 asa voi face d-l florin...maine il desfac din nou sa vad care e jungla ...banuiesc ca e vorba de ceva conzi de ordinul 1 micro pana la 10 micro Link spre comentariu
dan cod Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 E sensibil la reglajul RAA.Problema e ca ar trebui reglat acasa la client.Sa fie sigur ok. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 am verificat conzii mici...vreo 2 erau cu probleme si i-am schimbat mi-a pus o imagine superba perfecta fara nici o dunga sau alte traznai....superba imagine......alb negru OSD e color pe orice post e alb negru cu imaginea super ce naiba a mai inventat?....ce parere aveti? Link spre comentariu
dan cod Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Reglajul de saturatie e ok?Ce jungla are? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 reglajul de saturatie e ok...plimbat dintr-un cap in celalalt nu sufera nici o modificare imaginea integrate STV2118A STV2180 G22AB9609 Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat August 24, 2016 Autor Partajează Postat August 24, 2016 (editat) am luat placa la bani marunti cu lupa....si surprize...ambele quarturi se miscau pe placa.....fiecare avea cate un picior corodat complet....erau montate unul langa celalalt lipite cu rasina...asa ca au picat amandoua ideea e ca nu am vazut pozitia lor inainte sa cada placa de baza este PTH5000 100-511860-14 quarturile sunt notate X401 si X 402 puteti sa imi spuneti care este cel de 4 mhz si care este cel de 3,.....sau o schema ar fi binevenita va multumesc mult Editat August 24, 2016 de tepeleacatalin Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat August 24, 2016 Autor Partajează Postat August 24, 2016 am rezolvat problema cu ajutorul schemei de principiu a integratului........tv-ul a prins iar culoare si acum este totul ok va multumesc tuturor pt ajutor o seara placuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum