Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificatorul-proiect de fezabilitate

balanelsimiaunel

Postări Recomandate

mai multe o sa zic maine...deocamdata doar ca am plecat de la sugestiile  a trei persoane:

@franzm

andreea ciufolli

allan kimmel

sper sa il fac functional pana la urma.

post-258098-0-81700200-1471645511_thumb.png

iN PRINCIPIU este vorba de un nucleu final in structura diamant in clasa a care primeste comanda in curent pe colector de la un alt diamant  in clasa ab sau a...cu clasele om vedea mai incolo.

Frumusetea este ca nucleul in clasa a din mijloc, adica cel care debiteaza direct pe difuzor poate fi comandat independent de diamantul de  deasupra lui.asta inseamna ca pot alege o modulare in clasa d fie pt nucleul debitor pe difuzor fie pt nucleul debitor pe colectorul primului.

Asta mai inseamna ceva:

daca aleg o clasa d pt etajele de deasupra , nucleul diamant de dedesubt poate fi comandat ca filtru activ pentru rejectia frecventei ultrasonice.

Cum nu am hotarat nimic deocamdata despre functionarea acestui amplificator la final , deocamdata voi explora functionarea pur liniara, adica clasele a sau ab.

Acum...de ce am ales modulare pe colector si la intrare si la iesire...de sanchi!

Acum sunt pregatit pentru palme si scatoalce de la cei care sunt mai priceputi  ca mine!

Editat de balanelsimiaunel
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• balanelsimiaunel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări