Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft RCW pentru programare telecomenzi

Vizitator Seth

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
Vizitator Catalin Hristea

Salutare ! As dori si eu acest soft pentru programat telecomenzi , nu il mai gasesc pe nicaieri . Mi-l puteti trimite si mie pe mail : catalin [at] hristea.com . Multumesc ! 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator servicebabeni

salutare tuturor! sunt nou aici, imi puteti da si mie softul pentru programatorul RCW? sau longer eu am ceva dar baza de date este rea saracacioasa, nu sunt decat cateva modelel la fiecare brand, va multumesc

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator vestale

As dori si eu softul acesta pentru programarea telecomenzilor ; linkurile expira destul de repede si nu mai sunt valide acum.

Editat de vestale
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am win rar  dar decat ori deschid programul merge direct din arhiva .Softul pentru RCW  IR4012 il aveti?L-am sters din gresala si nu mai dau de el.

Link spre comentariu

Da e bun cel de la Florin dar cel de  la Vestale are si casuta unde poti introduce cod. sa zicem *manual*.Daca nu gasesti codul in tabel mai se potrivesc cele de la MFY si se adauga aici.Pt .cei care sant interesati de tele....menzi si nu numai la un pret decent le pot recomanda pe MP la un pret decent.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări