Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu un difuzor SAL

Vizitator adybitza

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cburlea

3

• CBI

3

• Sharky

2

• alzisor

2

Top autori în acest subiect

Vizitator no_nick

sunt de aceeasi parere cu CBI eu am achizitionat doua srp 3040 ,ca am vrut sa dau lovitura si m-au lovit ele pe mine de ma doare capu.

daca stiam mai strangeam oleaca din buci si ma duceam direct la hp15w.

calitatea manoperei e la pamant, spun asta dupa ce am descoperit ca un dif avea notata polaritatea invers.

priviti minunile cu care m-am pricopsit.

http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=1 ... 040#144439

am incercat sa le mai dreg eu cu WINISD (imi dadea o incinta de vreo 800 l eu am facut-o de 120 l din ochi ) am facut incinta inchisa, B.R. dar tot aia e la putere mica parca nu se aud toate sunetele, ce tin de bass, (cred ca nu au un raspuns liniar) iar la putere mare nu scot decat un huruit indescifrabil(tremura usi pereti geamuri etc ) fara un pic de kickbass nu stiu la ce sunt bune panaramele astea.

eu unu m-am lecuit de SAL. nu stiu daca sunt facute in china pe ale mele scrie ungaria.

de acum inainte dau un ban dar prefer sa stau in fata. acu stau si ma oftic ca am aruncat banii de pomana si se aud alea naspa.

Link spre comentariu

(cred ca nu au un raspuns liniar) iar la putere mare nu scot decat un huruit indescifrabil(tremura usi pereti geamuri etc ) fara un pic de kickbass nu stiu la ce sunt bune panaramele astea.

eu unu m-am lecuit de SAL. nu stiu daca sunt facute in china pe ale mele scrie ungaria.

de acum inainte dau un ban dar prefer sa stau in fata. acu stau si ma oftic ca am aruncat banii de pomana si se aud alea naspa.

Mda, imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar difurile sunt chinezeshti, de calitate indoielnica, mai ales ca parametri postati pe site-ul lor http://www.sal.hu/jsp/folap.jsp?oldal=c ... &cikk=3160 (dupa ce dai clic pe link, clichezi pe Műszaki rajz ? si pe Műszaki adatok ?) nu sunt cei adevarati... singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa le masori tu parametri... (stiu ca e nasol da'...) si sa refaci proiectul! sau, poate cine stie, amplificatorul tau nu e extraordinar? daca insa e bun, atunci incearca asa cum ti-am sugerat... sa nu-ti mai para rau dupa banii pe care i-ai dat

spor la treaba :smt006

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări