Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

service mode vortex tc2195nf

adam stefan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adam stefan

6

• FLORIN IORDACHE

3

• tehtronics

2

• electronix_2006

2

Top autori în acest subiect

Daca nu functoneaza cum va spus colegul,atunci mai incercati si asa:

Pentru a intra in Meniul Service se apasa pe telecomanda tasta MENIU apoi imediat de cinci ori consecutiv tasta Q.VIEW
Trecerea dintr-o pagina a meniului service in urmatoarea se face cu tasta MENIU sau direct cu tasta numerica , corespunzatoare paginii respective ( de la 0 la 9 ).

Link spre comentariu

Daca nu functoneaza cum va spus colegul,atunci mai incercati si asa:

Pentru a intra in Meniul Service se apasa pe telecomanda tasta MENIU apoi imediat de cinci ori consecutiv tasta Q.VIEW

Trecerea dintr-o pagina a meniului service in urmatoarea se face cu tasta MENIU sau direct cu tasta numerica , corespunzatoare paginii respective ( de la 0 la 9 ).

tv nu merge cu telec vortex  merge cu telecomanda hisenze hydfsr-006eu  nu are buton q.view 

Link spre comentariu

tv nu merge cu telec vortex  merge cu telecomanda hisenze hydfsr-006eu  nu are buton q.view 

Ok,am inteles,atunci incercati si cum va spus colegul mai sus,adica cu meniu-6483 . :reytre

Link spre comentariu

stie cineva va rog cum intruin sm la acest tv proc lc863348a  jungle la76810a   merge cu telec hisense  multumesc o zi buna

Acest procesor LC863348A,are terminatie 50P5 sau are alta terminatie ??

Link spre comentariu

cu tasta ascunsa(stanga-jos, sub tasta -ISI-)

Ai telec. MFY sau TB001? Ar fi mai usor ...

am si telec tb001 si echivalentul ei kw-55l7 cea cu tasta ascunsa dar cind actionez apare meniu normal nu este modelul cu factori ivory  este hisense merge cu telec hydfsr-006eu

Link spre comentariu

incearca asa            MENU), (MENU), (RECALL), (MUTE).

(MENU), (MENU), (Q.VIEW), (MUTE).

sau asa             dati volumul.la minim apoi formati repede MENU 6568

sau asa         cu volum la minium meniu 6483 succes
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Pana la urma care e telecomanda originala la acest tv? Eu am intrat in service la acest tv cu t-da HX55K8 apasand pe V+ apoi am schimbat parametri din tastatura frontala.Mai merge si T-da hydfsr-006eu dar nu are toate functiile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări