Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK 672-640A

Postări Recomandate

Buna seara ! De unde pot si eu sa cumpar acest integrat : STK 672-640A sau vreun echivalent ceva..???

Astept raspuns !! Va multumesc mult !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

Vad ca nu mi-ati raspuns nici unu de pe aici .....asa ca eu cred ca nu prea se gaseste prin Rom....se gaseste doar pe afara...si am vazut ca nici macar un echivalent nu are...Deci sunt mici sanse sa gasesc asa ceva.... Ok,eu totusi va multumesc pentru vizualizarea subiectului meu !!! :88

O zi superba va doresc !! Doamne ajuta !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Buna ziua ! Stie cineva daca vreun integrat din aceste integrate...STK672-400 , STK672-610 , STK672- 600A e echivalent cu cel original STK 672-640A ???

Va spun ca acest integrat vine de la un copiator...dar va spun de pe acum ca nu stiu marca si modelul lui... :reytre

Astept un raspuns !!!

Link spre comentariu

Am aflat ce copiator este ,copiaturul e acesta de aici : http://download.sharpsc.com/service/Ricoh,%20Gestetner,%20Lanier/Duplicators,%20Priports/C264%20C249%20C245/C264%20Lanier%20LDD245%20service%20manual.pdf.

Aaa,si apropo daca imi puteti da si mie schema lui pentru ca in sm....nu se gasesc schemele... 

Mii de multumiri !! Astept vesti bune de la dvs !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări