Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

comanda prin tastatura iesirea unui pic

Vizitator ioana

Postări Recomandate

Vizitator ioana

as vrea un mic ajutor...am un pic care scoate semnal rampa dreptunghiular,sinusoidal dar vreau ca astea sa fie scoase de catre uC in func daca apas o tasta ,adica:pt R sa scoata rampa,pt S semnalul sinusoidal,pt D semnal dreptungiularNu stiu cum sa fac comunicatia asta cu tastatura...daca are cineva idei sau a mai facut..un mic ajutor ,plsca pic folosesc 18f2550

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CristianC

1

• Gerula

1

• vsurducan

1

• d2134

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ioana

da...trebuie comunicatia sa fie prin tastatura de la PC...la apasarea unor taste precum(P,D,S...)sa se genereze semnalele .Adica daca apas P sa se genereze un semnal panta daca apas S ,uC scoate semnal sinusoidal....si tot asa

Link spre comentariu
Vizitator ioana

pai daca te referi la concursul lansat de vitacom si microchip...ai dreptate si e cam singura dificultate ...nu am mai facut...si m am gandit ca cel mai bine e sa intreb,poate ma ajuta cineva :prayer: ...sau poate are careva o idee

Link spre comentariu

< am un pic care scoate semnal rampa dreptunghiular,sinusoidal dar vreau ca astea sa fie scoase de catre uC in func daca apas o tasta > Tu esti sigur ca PICul asta scoate semnal sinusoidal ?Ai putea sa documentezi cumva afirmatia.< Nu stiu cum sa fac comunicatia asta cu tastatura...daca are cineva idei sau a mai facut..un mic ajutor ,pls > :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări