Vizitator ioana Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 as vrea un mic ajutor...am un pic care scoate semnal rampa dreptunghiular,sinusoidal dar vreau ca astea sa fie scoase de catre uC in func daca apas o tasta ,adica:pt R sa scoata rampa,pt S semnalul sinusoidal,pt D semnal dreptungiularNu stiu cum sa fac comunicatia asta cu tastatura...daca are cineva idei sau a mai facut..un mic ajutor ,plsca pic folosesc 18f2550 Link spre comentariu
vsurducan Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 Intrebarea nu-i foarte clara. Tastatura e musai sa fie una tip PS2 (seriala) ?Nu-i mai simplu trei butoane (pe trei pini IO) R, S si D ? Link spre comentariu
Vizitator ioana Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 da...trebuie comunicatia sa fie prin tastatura de la PC...la apasarea unor taste precum(P,D,S...)sa se genereze semnalele .Adica daca apas P sa se genereze un semnal panta daca apas S ,uC scoate semnal sinusoidal....si tot asa Link spre comentariu
Vizitator ioana Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 trebuie seriala...e mai simplu cum zici dar mie imi trebuie prin seriala Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 Vezi aici: http://www.beyondlogic.org/keyboard/keybrd.htm poate te ajuta. Link spre comentariu
Vizitator nex Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Asta seamana cu ce se da la concursul Vitacom :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator ioana Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 pai daca te referi la concursul lansat de vitacom si microchip...ai dreptate si e cam singura dificultate ...nu am mai facut...si m am gandit ca cel mai bine e sa intreb,poate ma ajuta cineva :prayer: ...sau poate are careva o idee Link spre comentariu
Gerula Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 < am un pic care scoate semnal rampa dreptunghiular,sinusoidal dar vreau ca astea sa fie scoase de catre uC in func daca apas o tasta > Tu esti sigur ca PICul asta scoate semnal sinusoidal ?Ai putea sa documentezi cumva afirmatia.< Nu stiu cum sa fac comunicatia asta cu tastatura...daca are cineva idei sau a mai facut..un mic ajutor ,pls > :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Link spre comentariu
CristianC Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 Tu esti sigur ca PICul asta scoate semnal sinusoidal ?Ai putea sa documentezi cumva afirmatia.Poti sa scoti semnal PWM modulat in forma sinusoidala, il filtrezi si .... Link spre comentariu
Vizitator nex Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 Picul nu scoate semnal dreptunghiular, da s-a dat un potentiometru electronic, si cu ala poti aproxima sinusoida... Link spre comentariu
XName Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 INTERESANT CUM UNII FOLOSESC NICKURI DE FETE, probabil in speranta ca vor primi raspunsuri mai repedeRusinica!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum