Vizitator Craciunescu Cristian Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Buna dimineata! Am un TV CRT Shneider PIP care prezinta simptomele din pozele atasate. Sonorul este corect. Credeti ca este posibil sa fie defect termistorul PTC de pe bobina de demagnetizare sau ceva mult mai grav? Va multumesc! Link spre comentariu
adydep Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Televizorul are probleme de focalizare,și trebuie să ajungă la o secție de reparații autorizată,unde-i plătiți depanatorului atât cât cere Link spre comentariu
Vizitator AurelCojocea Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Buna dimineata,verifica daca firul de la focalizare nu e cumva iesit sau dezlipit din soclu la modulul AVF Link spre comentariu
Vizitator Craciunescu Cristian Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Buna dimineata,verifica daca firul de la focalizare nu e cumva iesit sau dezlipit din soclu la modulul AVF Multumesc, am sa verific si revin! Link spre comentariu
dan cod Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Nu cumva TVul asta sa aiba probleme cu BVul. Link spre comentariu
adydep Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Totuși în a-II-a poză apare o..."entitate",de aceea am presupus că este o problemă de focalizare,deși la cum arată pare a fi tv Schneider tv9,cu TDA8177F și problemele lui. Link spre comentariu
Vizitator AurelCojocea Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Buna dimineata,aveti dreptate e posibil ca defectul sa fie din BV,mi-am adus aminte ca am avut un defect asemanator la un Panasonic sasiu Z8, cu LA7845N pe BV care functiona corect aproximativ 5min apoi imaginea era asemanatoare ca la colegu,singura diferenta era ca la scurt timp intra in st-by Link spre comentariu
dan cod Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Dupa mine e prea aiurea imaginea incat sa fie din focalizare defectul. Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Ci cadre 100% defect . Tv face dunga în afara ecranului. Link spre comentariu
adydep Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Atunci este posibilă retezarea gâtului tubului cinescop ...deși în poza 2 eu văd o "entitate" Link spre comentariu
winstyle Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Am reparat un TV cu un defect asemănător și a fost defect soclul tubului . ( contacte oxidate in interior , oxid de cupru răspândit in interiorul soclului ) Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Atunci este posibilă retezarea gâtului tubului cinescop ...deși în poza 2 eu văd o "entitate" Posibil este fotograful !! Link spre comentariu
neagu Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Rotiti de potentiometru de focalizare si vedeti ce se intampla, va dati seama dupa reglaj de unde este. Link spre comentariu
Vizitator Craciunescu Cristian Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 (editat) Va multumesc tuturor pentru interventii. Nu-l mai repar, m-am gandit sa-l donez. Daca doreste cineva, trebuie sa vina sa ma ia din zona Obor cu o masina serioasa. TV-ul este foarte voluminos. Editat August 31, 2016 de Craciunescu Cristian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum