VEF Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 In locul lui R4 330 ohmi si C2 330 uF pot pune 470 ohmi si 470uF Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Condensatorul poate fi mai mare insa rezistenta R4 da amplificarea, daca o maresti trebuie si semnal de amplitudine mai mare la intrare pentru a obtine puterea nominala. Link spre comentariu
VEF Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 (editat) Pentru 50w putere la iesire e bun radiatorul asta de 120x80x30 nu vreau sa folosesc tranzistori 2n3055 Editat August 26, 2016 de VEF Link spre comentariu
VEF Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Ce modificari ar trebui facute la schema asta de pramplificator ca sa o pot folosi la amplificatorul de 50 w cu Uint=1.4V . Ca sursa de semnal vreau sa folosesc un casetofon sau un telefon Am ales-o pentru ca este mai simpla dar am mai gasit si alta la fel de simpla din Tehnium 1/82 din articolul cu amplificatorul de 100w de care s-a mai discutat aici care s-ar potrivi perfect cu amplificatorul dar are piese cu valori greu de gasit ce ziceti care ar fi mai buna Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Asta este foarte buna. Link spre comentariu
VEF Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 (editat) Nu mai trebuie facuta nici o modificare sa se potriveasca cu amplificatorul si cu sursa de semnal pe care vreau sa o folosesc (telefon/casetofon) ? Editat August 27, 2016 de VEF Link spre comentariu
flomar60 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 (editat) Posibil sa fie nevoie sa reduceti amplificarea -cresterea R6- si foarte probabil o rezistenta serie cu condul de intrare de la 50K in sus....veti constata la teste....daca puneti potentiometru de volum , puneti-l la iesire ....50K....cursorul spre final inseriat cu o rezistenta de 1...5K.....spor! PS. Alimentare 18....24V. Editat August 27, 2016 de flomar60 Link spre comentariu
VEF Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 (editat) Vreau sa ii pun si un corector de ton am gasit o schema ce ar trebui sa mai modific ca sa folosesc condensatoare de 470, 47 si 4.7 nf ca numai destea am . Daca alimentez amplificatorul la 30v cam ce putere o sa am la iesire? Editat August 28, 2016 de VEF Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Nu stiu ce se intimpla cu attachmentele de nu se mai vad, repostez aici schema oficiala. Am vaga impresie ca ultimele imagini postate nu au fost cu mine logat pe postimage, si nu se mai vad. Deci cine pune imagini cu hostingul www.postimage.org , este recomandat sa va faceti un cont, se pare ca se pierd dupa o perioada de timp... As ruga pe cineva din staff, daca poate copia link-ul de aici al attachmentului si sa-l puna in prima postare din topic, este urit ca prima postare sa nu aibe ce trebuie, multumesc. Editat Septembrie 5, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum