Vizitator Eduard Carp Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Buna seara! Cum pot termina schema din imagine, fara sa adaug sau sa modific intrerupatoarele? Este posibil acest lucru?? Multumesc Link spre comentariu
ratza Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Salut. La ce te referi cînd zici "terminare"? Link spre comentariu
Vizitator Eduard Carp Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Salut. Vreau ca acel motor sa se invarta in ambele sensuri. Mai exact este vorba despre un modul universal de geamuri electrice, la care vreau sa pun alte butoane.. butoane de golf 3. Aceste butoane de golf 3 sunt formate din 2 intrerupatoare simple. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Acele butoane actionau o punte H(2 relee care prin cuplarea unuia merge intrun sens si prin cularea aluilalt merge invers), facuta cu relee, si era chiar acolo in cutia de la motor, daca era de stanga, la cel de dreapta sincer nu stiu cum sunt ,ca nu am desfacut nici odata.. Editat August 17, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Vizitator Eduard Carp Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 adevarat. dar eu nu vreau sa folosesc acele butoane... vreau sa pun altele care au doar 2 intrerupatoare simple. Link spre comentariu
miron1947 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Numai cu doua intreupatoare simple fara electronica eu nu vad cum, dar este posibil cu doua comutatoare configurate asa . Editat August 17, 2016 de miron1947 Link spre comentariu
adydep Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Schema simplă de schimbare a sensului de rotație a unui motor de curent continuu,utilizând un singur comutator cu trei poziții-două de lucru,una de repaus-fără reținere,tip auto Editat August 17, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator Eduard Carp Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 butonul meu arata asa ca in poza. tablitele alea, conecteaza C de A, respectiv B practic am 3 pini din buton de legat. multumesc! butonul meu arata asa ca in poza. tablitele alea, conecteaza C de A, respectiv B practic am 3 pini din buton de legat. multumesc! Sau 4 pini, pentru ca pe C, il pot desparti.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum