Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema ups apc !

Vizitator CalinTM

Postări Recomandate

Vizitator CalinTM

Uite un model la intamplare ce are iesire sinusoidala pura , 800W si costa 900 lei: 

http://www.emag.ro/ups-njoy-aten-1000-1000va-800w-on-line-lcd-display-garantie-pick-up-return-pwup-ol100at-az01b/pd/DGZ3WBBBM/?ref=smart-history_5

Producatorul e romanesc si are in general reviewuri bune si foarte bune (bineinteles produsul e chinezesc doar cu abtipild de Romania, ca de obicei)

Mersi pentru sugestie  :) Altceva ce mai merita luat in considerare ? Din cate am vazut e de tip Online, nu line-interactive. Banuiesc ca e destul de galagios nu ? 

Am gasit si un review aici despre varianta 2000L

http://lab501.ro/diverse/njoy-aten-2000l-ups-review-si-concurs

Editat de CalinTM
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator CalinTM

Sa precizez si aici.

Am cumparat UPS-ul Aten 1000L

Am pus sarcina de 50% pe el (el duce pana la 800W, deci 50% inseamna ca sistemul meu consuma 400W in load) dupa care am decuplat ups-ul de la retea, si nu s-a mai inchis nimic, a trecut pe baterie imediat.

Singura problema e ca e zgomotos, iar zgomotul vine doar de la acel ventilator de 70x70mm, care e o chinezarie. Am decuplat ventilatorul, si UPS-ul n-a mai facut nici un zgomot, doar ca dupa 5 minute am primit alerta de temperatura.

Voi cumpara un alt ventilator de 70x70, mai silentios si de brand bun, plus un adaptor de la 2 pini la 3 pini, ca pe PCB ventilatorul se conecteaza la 2 pini, mufa mica.

Daca si acela o sa fie cam galagios, am observat ca unde intra ventilatorul mai e loc de vreo 1 cm, deci teoretic pot sa cuplez si un ventilator de 80x80 acolo, iar la variantele de 8cm, am mai multe de unde sa aleg, voi alege unul de firma si foarte silentios.

Editat de CalinTM
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări