Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atestat -Amplificatoare audio

Vizitator dyablohunter

Postări Recomandate

Vizitator dyablohunter

In primul rand salutare si multumesc tuturor care au fost destul de interesati sa dea click pe acest topic. Cu atat mai mult le multumesc celor care vor raspunde.

Am nevoie disperata de ajutor dar, voi fi scurt si la subiect:

Am fost destul de ambitios incat am acceptat sa fac o mare favoare unui prieten.... "un atestat de liceu"

Subiectul: "Amplificatoare audio"

Am ceva material de la anumiti fosti profesori de-ai mei, plus ce am mai luat de pe net.

O singura problema am intampinat si aici insist sa nu va opriti din citit sau sa iesiti de pe topic... AM cautat o saptamana pe net un mic istoric al amplificatoarelor audio... evolutia lor daca vreti, ceva care sa intre in 1-2 pagini A4 de word pentru introducerea atestatului, dar am esuat grav de tot.

VA ROG MULT DE TOT AJUTATI-MA E URGENT

Multumesc inca o data. :axe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

O istorie a evolutiei amplificatoarelor audio nu prea cred ca ai sa gasesti usor pe net, dar cred ca nu este greu de facut o paralela intre evolutia componentelor electronice ( lampi, tranzistori, ci ) si evolutia electronicii in general si a amplificatoarelor audio in special. Uite ca sintem deja 3 membri din motru pe forum !!!

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Cred că e evident că primul amplificator cu componente active a apărut imediat după inventarea triodei, dar ca parte a unui receptor de radio-telegrafie şi prima sa sarcină au fost nişte căşti. Ptr muzică s-au folosit doar după înfiinţarea primelor posturi radio, după primul război mondial.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări